TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideZiplining i dalene langs Sabie-elven

Ziplining i dalene langs Sabie-elven


Etter noen dager i safaribil kan det være fint å få litt fysisk action igjen. Vi garanterer adrenalin-kick og vind i håret på denne halvdagsturen, der du zipliner over de skogkledde dalene langs Sabie-elven nær Kruger nasjonalpark.

Fastspent i sele og vaier glir du til sammen 1,2 km mellom 10 plattformer, og hver strekning er fra 70 til 230 meter. Ved hver plattform blir det et lite stopp, slik at du kan beundre den naturlige vegetasjonen, fuglelivet og den vakre utsikten over dalen.

Turen varer i ca. 2½–3 timer.

Vær oppmerksom på at prisen gjelder når 2 personer deltar. Der kan være andre som zipliner på samme tid som deg.

Hvis du bestiller og betaler turen hjemmefra, får du en tur på den dagen du ønsker. Du kan også velge å vente med å bestille turen til du kommer til Sør-Afrika. Turen kjøres nemlig også som gruppetur i minibuss, der prisen avhenger av hvor mange som deltar på turen den aktuelle dagen. Du kan ikke selv velge hvilken dag du vil bli med på turen hvis du velger å bestille turen i Sør-Afrika, og ikke hjemmefra.

Hvis du vil være helt sikker på å få zipline på en bestemt dag, anbefaler vi derfor at du bestiller og betaler hjemmefra.

Pris:
Per person fra:  1.900 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14