TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideHalvdagstur til Moholoholo Rehabilitation Centre

Halvdagstur til Moholoholo Rehabilitation Centre


Moholoholo Wildlife Rehabilitation Centre ble etablert i 1991 med det primære formålet å ta seg av truede, foreldreløse og skadde villdyr, som på den ene eller andre måten er blitt ofre for menneskets inngrep i naturen.

På senteret tar man seg av dyr som er blitt fanget i feller, forgiftet, truffet av biler eller som på annen måte trenger hjelp. Målet er alltid å sette dyrene ut i naturen igjen, men hvis det ikke er mulig, får dyrene et hjem på senteret. Senteret forsøker å formidle til omverdenen hvor viktige dyrene er for hele vårt økosystem.

Krypskyting er – dessverre – fremdeles vanlig i Afrikas store viltreservater og nasjonalparker. På senteret samarbeider man nært med lokalbefolkningen, som ofte ser de store dyrene som “problemdyr”, hvis de f.eks. spiser landsbyenes avlinger eller husdyr. Befolkningen lærer å få øye på krypskyttere og hvor de skal henvende seg for å få hjelp. De kan få hjelp til å få problemdyr fjernet og satt ut i naturen andre steder og lærer hvorfor det er viktig å passe på dyrene – og at krypskyting ikke er en god løsning!

Du kan besøke senteret og høre mer om arbeidet der. Det er mulig å se noen av de dyrene som er for skadde til å settes ut i naturen igjen og på den måten støtte senterets viktige arbeid.

Senteret har ikke åpent om søndagen.

Vær oppmerksom på at turen er privat og at prisen gjelder når 2 personer deltar.

Hvis du bestiller og betaler turen hjemmefra, får du en privat tur på den dagen du ønsker. Du kan også velge å vente med å bestille turen til du kommer til Sør-Afrika. Turen kjøres nemlig også som gruppetur i minibuss, der prisen avhenger av hvor mange som deltar på turen den aktuelle dagen. Du kan ikke selv velge hvilken dag du vil bli med på turen hvis du velger å bestille turen i Sør-Afrika, og ikke hjemmefra.

Hvis du vil være helt sikker på å få besøke Moholoholo – og gjerne vil ha den friheten en privat tur gir – anbefaler vi derfor at du bestiller og betaler hjemmefra.

Pris:
Per person fra:  1.755 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14