TRYGGHETSGARANTI - LES MER
16 dagar

Ballestas, Nazca & inkakultur

Bli med på en flott reise til Peru der du ser de mystiske Nazca-linjene, dyrelivet ved Ballestasøyene, den dype kløften Colca Canyon, indianersamfunn på Titicacasjøen og inkaruinene Machu Picchu.

Ballestas, Nazca & inkakultur
Ballestas, Nazca & inkakultur
16 dagar
ForsideLatin-AmerikaPeruBallestas, Nazca & inkakultur

Ballestas, Nazca & inkakultur

Bli med på en flott reise til Peru der du ser de mystiske Nazca-linjene, dyrelivet ved Ballestasøyene, den dype kløften Colca Canyon, indianersamfunn på Titicacasjøen og inkaruinene Machu Picchu.

ForsideLatin-AmerikaPeruBallestas, Nazca & inkakultur
Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Fly fra Norge til Lima med flybytte underveis
 • Fly fra Cusco til Norge med flybytte underveis
 • Transport fra og til flyplass (foregår i mindre internasjonale grupper)
 • Buss: Lima – Paracas – Nazca – Arequipa – Colca Canyon – Puno – Cusco
 • Tog: Cusco – Aguas Calientes t/r
 • 14 overnattinger på gode hoteller inkl. frokost
 • 3 x lunsj (dag 6, 8, 9)
 • Individuell rundreise; dog foregår alle utflukter i mindre internasjonale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Mulighet for daglig avreise
 • Avreisegaranti – Prisen gjelder ved min. 2 reisende. Forhør deg om prisen hvis du reiser alene

Omfattende utfluktspakke:

 • Halvdags byrundtur i Lima med Larco Museum
 • Seiltur ved Islas Ballestas
 • Flytur over Nazca-linjene
 • Halvdags byrundtur i Arequipa med Santa Catalina-klosteret
 • 2 dagers tur til Colca Canyon med termalbad, gamle landbruksterrasser og kondorer
 • Heldagstur på Titicacasjøen med øyene Uros og Taquile
 • Halvdags byrundtur i Cusco og nærliggende områder
 • Heldagstur til Den hellige dal
 • Guidet omvisning i Machu Picchu
 • Inngangsbilletter til nevnte severdigheter

REISEN KORT & GODT

Peru er et fantastisk spennende reiseland. Du starter i hovedstaden Lima og fortsetter til mini-Galapagos, Islas Ballestas, der du får oppleve buede klippeformasjoner, suler med blå føtter, pingviner og sjøløver. Fra denne øygruppen kan du også oppleve La Candelabre ved Paracas-halvøya. Et av turens høydepunkter er Nazca-linjene, som kun kan ses fra luften. Du besøker ”Den hvite byen” Arequipa og den dype dalen Colca Canyon. På verdens største sjø, Titicaca, møter du lokalbefolkningene og lærer om deres kultur og dagligliv. Reisen går videre til Inkarikets gamle, elegante hovedstad Cusco og Den hellige dal med besøk til museumsbyen Ollantaytambo samt byen Pisac, kjent for dine indianermarkeder og imponerende ruiner. Et annet høydepunktet er det verdensberømte ruinkomplekset Machu Picchu, og herfra kan du nyte den fantastiske utsikten til høye fjell og tåkeskog før turen går tilbake til Cusco, der hjemreisen starter.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Bli med på en scenisk flytur, der du opplever de mystiske Nazca-linjer fra luften
 • Opplev enestående dyreliv som sjøløver, pingviner og blåfotsuler ved øyene Islas Ballestas
 • Gled deg til møtet med inkaenes historie og fantastiske byggverk i Cusco og selvfølgelig Machu Picchu
 • Nyt den fantastiske naturen i Andesfjellene og se de flotte kondorene i Colca Canyon

Reisene våre inkluderer altid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle overnattinger
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Døgnbemannet telefon – Vi er med deg hele veien
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst i Lima

I dag er det avreise fra Norge, og turen går til Peru med mellomlanding(er) underveis. Du ankommer Lima flyplass, der du blir møtt av en representant fra vår samarbeidspartner i Peru som vil bringe deg til hotellet ditt. Turen fra flyplassen til hotellet tar ca. 1 time, og underveis vil du få svar på spørsmål du eventuelt måtte ha om reisen din. Resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 2: Byrundtur i Lima

I dag skal du på en halvdags byrundtur i den peruanske hovedstaden, som ble grunnlagt i 1535 av Francisco Pizarro. Du besøker byens flotte og livlige sentrale plass Plaza Mayor prydet med rosenhager, høye palmer og en fontene med byens skytsengel på toppen. Plassen er omgitt av vakre bygninger fra kolonitiden, bl.a. presidentpalasset, erkebiskopens palass og byens mektige katedral fra 1555, der Pizarros jordiske levninger oppbevares. Deretter drar du til San Fransisco-klosteret og dets kirke fra 1674, som er byens flotteste barokkirke. Klosteret inneholder flotte mosaikkfliser fra Sevilla og freskomalerier som ble oppdaget da et jordskjelv ødela deler av yttermuren. Spesielt interessant er museet for religiøs kunst, biblioteket med mer enn 25.000 bøker og katakombene under kirken.

Turen går videre til San Isidro-distriktet med attraktive parker og den moderne bydelen Miraflores med strender, flotte hager, plasser og hyggelige cafeer og restauranter.

Byrundturen avsluttes med et besøk på Larco-museet, et av Limas mest kjente museer. Det er viet precolombiansk kunst og har en omfattende samling interessante gjenstander fra ulike precolombianske kulturer, blant annet Moche, Nazca, Chimú og Inka.

Resten av ettermiddagen og kvelden er til fri disposisjon.

Det er lurt å gå tidlig til sengs, for det er avreise tidlig i morgen.

Dag 3: Buss fra Lima til Paracas – båtutflukt ved øyene Islas Ballestas – buss til Nazca

Du blir hentet på hotellet ditt meget tidlig om morgenen og kjørt til busstasjonen i Lima. Herfra går turen sørover til Paracas, der du skal oppleve dyrelivet på øyene Islas Ballestas. Turen fra Lima tar ca. 4 timer, så du kan rolig lene deg tilbake i setet og ta en liten lur.

Islas Ballestas har et enestående dyreliv og har kalles derfor også mini-Galapagos. Øygruppen består hovedsakelig av klipper som er erodert av havet, og dette har skapt vakre klippeformasjoner.
Øygruppen er landets viktigste fugle- og marinereservat og har en stor bestand av havfugler med blant annet skarver, havmåker og blåfotsuler, som også finnes på Galapagos. Ved øyene kan du også se sjøløver som av og til svømmer helt nær båtene og Humboldt-pingviner som er brakt hit fra Antarktis av den kraftige Humboldt-strømmen. Det er ikke tillatt å gå i land på de fredede øyene, men på båtturen får du oppleve dyrene på nærmeste hold.
Fra båten ser du også ”La Candelabre” ved Paracas–halvøyas nordligste punkt. La Candelabre er en enorm tegning i den tørre ørkensanden som forestiller en trearmet lysestake eller en kaktus, og dette var et symbol på makt i chavín-kulturen. Man vet ikke hvem som laget tegningen eller hvilket formål den har hatt.

Etter turen til Islas Ballestas hopper du igjen på bussen og kjører mot Nazca, der du ankommer sent om ettermiddagen og blir kjørt til hotellet ditt. Kjøreturen til Nazca tar også ca. 4 timer.

Avstand: Lima – Paracas – Nazca ca. 460 km

Transporttid: Ca. 8 timer

Dag 4: Flytur over Nazca-linjene – buss til Arequipa (2 335 meter)

Den lille byen Nazca ligger som en frodig grønn oase omgitt av ørken og høye sanddyner. Byen ble satt på det internasjonale kartet pga. sine mystiske tegninger av dyr og geometriske figurer i ørkensanden. Figurene har vært der i mer enn 2000 år, og den minimale nedbøren i området forhindrer at de viskes ut av vær og vind.

Det er mange teorier om hvilket formål linjene har hatt, men arkeologer og andre forskere er enda ikke blitt helt enige om hvilken funksjon de hadde.

Figurene ses best fra luften, og derfor skal du ta en liten flytur over de imponerende linjene så du virkelig kan få et inntrykk av hvor omfattende de er. Gled deg til å oppleve noen av de mest berømte figurene, som bl.a. forestiller en astronaut, et gigantisk firfirsle, en kolibri, en ape, en edderkopp og en kondor med et vingespenn på 130 meter.

Etter dette spesielle synet vender du tilbake til landjorden og blir kjørt til busstasjonen. Der går du på bussen til den vakre kolonialbyen Arequipa. Det er en lang tur til Arequipa, og du får et godt inntrykk av hvor stort dette landet er. Arequipa ligger vakkert til i Andesfjellene, i nesten 2 400 meters høyde, med vulkanene Misti (5 822 m), Chachani (6 057 m) og Pichu-Pichu (5 669 m) som flott kulisse.

Når du ankommer busstasjonen i Arequipa, blir du hentet og kjørt til hotellet ditt.

Merk: Flyturen over Nazca-linjene kan bli avlyst av peruanske myndigheter hvis vær- og vindforholdene ikke er optimale. Det skjer imidlertid sjelden.

Avstand: Nazca – Arequipa ca. 567 km

Transporttid: Ca. 10-11 timer

Overnatting:
Dag 5: Byrundtur i Arequipa (2 335 meter)

Arequipa er nesten kun bygd av hvit vulkanstein, og kalles derfor også “Den hvite by”.

I dag skal du bli med på en interessant byrundtur og oppleve Arequipas høydepunkter. På turen ser du de mange fornemme herskapsvillaene og kolonitidsbygningene fra 1700-tallet med utskårne dører, franske vinduer og hyggelige bakgårder. Du får også se byens sentrale plass, Plaza de Armas, med palmer, gamle gasslykter og springvann, og naturligvis byens enorme katedral. Byen er nesten utelukkende bygget av hvit vulkanstein, og derfor kalles den også “Den hvite byen”.

Deretter venter Arequipas største attraksjon, Santa Catalina-klosteret, der det en gang bodde mer enn 400 nonner. Santa Catalina ble grunnlagt i 1580 av den rike enken Maria de Guzmán. Klosteret var primært for overklassen, og i kolonitiden var det vanlig at familiens nest eldste barn skulle tjene kirken. Jentene ble brakt til klosteret allerede i tre-årsalderen og kom aldri utenfor murene igjen.

Klostret har flere ganger blitt rammet av jordskjelv, men det er gjenoppbygd i opprinnelig stil, og de historiske bygningene står her fremdeles. Selv om klosteret i dag er åpnet for offentligheten, bor det fremdeles en liten religiøs orden i den ene enden av anlegget. I vår tid kan imidlertid nonnene fritt motta besøk og forlate Santa Catalina-klosteret når de vil.

Siste stopp på turen er Yanahuara-plassen, der det er gode muligheter til å ta flotte bilder av det imponerende vulkanlandskapet som omgir byen.

Kvelden er til fri disposisjon i Arequipa.

Overnatting:
Dag 6: Buss fra Arequipa til Chivay i Colca Canyon (3 650 meter)

Tidlig om morgenen går turen til den fascinerende kløften Colca Canyon. Kløften er ca. 3 400 meter dyp og en av de dypeste i verden. Til sammenligning er den omtrent dobbelt så dyp som Grand Canyon i USA.

Du krysser den spektakulære høysletten Altiplano. Den er kjent for sitt tørre, golde landskap med store åpne vidder der du kan få øye på beitende lamaer og alpakkaer. Du opplever virkelig de mektige Andesfjellene på denne turen, og flere steder kjører du i over 4 000 meters høyde. Det høyeste passet og utsiktspunktet på ruten heter Mirador de los volcanes, og herfra har du i klart vær en fantastisk utsikt til de omliggende vulkanene. Utsiktspunktet ligger i ca. 4 900 meters høvde, og du vil nok raskt merke at den tynne luften i denne høyden gjør det mer anstrengende å puste. Derfor blir det også bare et raskt fotostopp før du fortsetter ned mot byen Chivay, som fungerer som inngang til Colca Canyon.

Om ettermiddagen er det tid til litt livsnytelse, for da skal du til Chivays varme bad. De oppvarmes naturlig av områdets vulkanske aktivitet. Chivay er omgitt av vulkanene Sabancaya (5 976 meter) og Ampato (6 288 meter).

Avstand: Cirka 167 km

Transporttid: Ca. 4 timer

Dag 7: Utflukt til Colca Canyon - buss til Puno (3 827 meter)

Også denne morgen skal du tidlig opp og kjøre til utsiktspunktet, Mirador Cruz del Condor, der du har en spektakulær utsikt både ned og ut over den enorme kløften. Hvis du er heldig, kan du se verdens største rovfugl, kondoren, sveve lydløst over hodet ditt. Kondoren bruker nemlig de varme luftstrømmene som stiger til værs fra kløften til å få luft under vingene. Den kan ha et vingespenn på opp til 3 meter.

Etter denne imponerende naturopplevelsen skal du gå en kort tur i dalen, og der kan du se de gamle landbruksterrassene som har vært i bruk i flere århundre. Lunsjen spiser du i Chivay før du setter deg på bussen til Puno.

Puno ligger ved Titicacasjøen, som er verdens høyest beliggende navigerbare sjø og den største sjøen i Sør-Amerika. Byen hadde en viktig historisk betydning for inkaene. Det var nemlig her at den første inkaen, Manco Capac, steg opp av Titicacas vann, grunnla inkaenes imperium og ble den første kongen i Cusco. I dag er Puno en landbruksby som spesielt driver med oppdrett av lamaer og alpakkaer, og derfor kan ullvarer kjøpes til gode priser her.

Avstand: Chivay – Cruz del Condor t/r + Chivay – Puno: Ca. 385 km

Transporttid: Ca. 9 timer

Dag 8: Utflukt på Titicacasjøen (3 810 meter)

I dag skal du på en heldagsutflukt på Titicacasjøen, som Peru og Bolivia deler mellom seg. Her venter det et spennende møte med to meget forskjellige høylandindianersamfunn der hvor gamle tradisjoner fremdeles holdes i hevd.

Fra byens havn seiler du først ut til de flytende sivøyene, Islas Uros, som fremdeles er bebodd av Uros-folket. Dette folket bruker sjøens sterke totorasiv til å bl.a. bygge, øyer, hus og båter. Selv om øyene i dag er blitt litt kommersielle, er det fremdeles fascinerende å lære om Uros-folkets kultur og gamle tradisjoner og ikke minst beundre deres imponerende håndverk.

Heretter seiler du videre til øya Taquile, som spesielt er kjent for sitt fargerike kunsthåndverk og sine “strikkende menn”. Her på øya er det nemlig mennene som strikker, og det er de veldig flinke til! Mønsteret på en manns strikkelue, en chullo, viser både kreativiteten og den sivile statusen hans. Kvinnene spinner garnet og vever. Det er kvinnene som vever de vakre beltene til mennenes klesdrakter. Deres håndverk regnes for å være blant landets fineste.

Sammen med guiden din går du opp til øyas høyeste punkt, og her er det flott utsikt over Titicacasjøen med høye fjell i bakgrunnen.

Før turen går tilbake til Puno, skal du spise en tradisjonell lunsj på en hyggelig restaurant, og det er også litt tid til å gå på oppdagelsesferd på egen hånd og kanskje kjøpe en fin suvenir å ta med hjem.

Tilbake i Puno har du resten av ettermiddagen og kvelden på egen hånd.

Dag 9: Buss fra Puno til Cusco (3 400 meter)

I dag har du en lang, men opplevelsesrik reise foran deg. Du blir hentet på hotellet ditt og kjørt til busstasjonen. Der venter en buss på å kjøre deg til Cusco, en gang Inkarikets formelle hovedstad og i dag en elegant, blomstrende flerkulturell by.

Du krysser Altiplano, der du kanskje får se vicuñas, et dyr som er i familie med kamelen men som kan minne om en lama eller en alpakka. Underveis blir det flere stopp, og du vil få guidet omvisning ved gamle ruiner og monumenter, bl.a. ved Pukara-museet. Pukara var den første regionale byen like ved Titicacasjøen, og den kan dateres tilbake til 500 f.Kr. Museet er en del av et arkeologisk utgravingsområde der man har funnet imponerende steinskulpturer, keramikk og andre interessante arkeologiske funn som gir et interessant innblikk i den andinske sivilisasjonens historie.
Deretter passerer du La Raya, som med sine 4 319 meter er det høyeste punktet på ruten. Deretter går det nedover og gjennom en flott dal der det blant annet dyrkes avlinger som poteter og mais. Du kommer frem til Raqchi, der du ser ruinene av templet Viracocha, et av inkaenes helligste steder. Siste stopp før Cusco er den berømte kolonitidskirken Andahuaylillas, bedre kjent under navnet “Sixtine Chapel of the Americas” på grunn av sine flotte takmalerier og andre kunstverk.

Ved ankomst i Cusco sjekker du inn på hotellet ditt, og om kvelden kan du gå på oppdagelsesferd i byen og spise på en av de gode restaurantene.

Avstand: Ca. 390 km

Transporttid: Ca. 10 timer, inkl. stopp

Dag 10: Byrundtur i Cusco (3 400 meter)

Denne morgenen/formiddagen kan du slappe av og gjøre det du har lyst til. Om ettermiddagen skal du på byrundtur i og omkring Cusco. Du besøker byens sentrale plass, Plaza de Armas, som i inkatiden ble kalt Hucaypata eller ”Krigernes plass”, og her har mange viktige begivenheter i Cuscos historie funnet sted.

Det er også her du finner Cuscos katedral. Den ble bygget med stein fra inkaruinene Sacsayhuamán over inkapalasset Viracochas i kolonitiden. Katedralen har derfor en flott blanding av spansk renessansearkitektur og inkaenes mesterlige steinarbeider. Gaten ved siden av katedralen fører til Santo Domingo-kirken, som er bygget over det som en gang var et av inkarikets viktigste templer, Koricancha. Det tidligere storslåtte soltempelet utgjør kirkens fundament og er bygget uten hjelp av mørtel. Her passer hver enkelt stein perfekt.

Du fortsetter til Kenko, en inkahelligdom med en fem meter høy steinblokk som sies å ligne på en puma. På dette stedet dyrket  man  Moder jord, og her er det vannkanaler som er hugget ut i massive klipper og et underjordisk rom. Lengre borte fra veien står det en mindre festning, Puka Pukara, som man mener har voktet veien og inkaenes Hellige dal. Her er det terrasser, trapper, tunneler og tårn som er uthugget i fjellsiden. Mot nord ligger Tambomachay, et hellig badested for inkaenes herskere og kvinnene i kongefamilien. Systemet er et byggeteknisk mesterstykke, og det kan fremdeles levere vann.

Til slutt besøker du militærkomplekset Sacsayhuaman, som har en vakker beliggenhet med utsikt over Cusco. Med sine dobbelte murer av utskåren granitt er Sacsayhuaman et spennende eksempel på inkaenes imponerende arkitektoniske kunnskaper. Den største blokken veier mer enn 125 tonn. Deretter går turen tilbake til Cusco, der du har kvelden til fri disposisjon.

Dag 11: Utflukt til Den hellige dal (ca. 2 800 - 3 400 meter)

I dag skal du på utflukt til Urubamba-dalen, inkaenes Hellige dal. Første stopp er Pisac, som spesielt er kjent for sine indianermarkeder, der man kan kjøpe alt fra peruanske ullgensere og musikkinstrumenter til malerier, vevde produkter og smykker. Pisac er også kjent for sine imponerende ruiner som ligger over byen. De er bygget av mindre stein enn de du finner i Sacsayhuaman, men den presisjonen de er hugget ut og tilpasset med er helt utrolig – og det er også utsikten.

Etter lunsj fortsetter du til Ollantaytambo, en annen sjarmerende landsby i hjertet av dalen, en by som nesten er et levende museum, for alle innbyggere holder fast på gamle tradisjoner og lover som er overlevert fra deres forfedre. Byen er kjent for bygningskomplekset av samme navn, som består av templer, bad og imponerende militære installasjoner.

Deretter går turen tilbake til Cusco, der resten av dagen er til fri disposisjon.

Avstand: Cirka 160 km

Transporttid: Ca. 10 timer, inkl. stopp

Dag 12: Buss/tog fra Cusco til Aguas Calientes (2 040 meter)

Du blir hentet om morgenen og kjørt til stasjonen der du tar toget til Aguas Calientes – en tur på ca. 3 timer. Aguas Calientes er en liten by som ligger ved tåkeskogen like ved ruinkomplekset Machu Picchu. Når du kommer tl byen, vil en buss kjøre deg til hotellet ditt. Resten av dagen er til fri disposisjon.

Avstand: Cirka 125 km

Transporttid: Cusco – Aguas Calientes (buss + tog): Ca. 4 timer

Dag 13: Besøk til inkaruinbyen Machu Picchu – tog/buss tilbake til Cusco (3 400 meter)

Tidlig om morgenen blir du hentet og kjørt til et av verdens syv underverker og turens høydepunkt, det fantastiske ruinkomplekset Machu Picchu, som ligger eventyrlig til på en grønn, bratt høyde i Urubamba-dalen, omkranset av tåkeskog, grønne fjelltopper og snødekte fjelltinder lengre borte i horisonten. Her får du en guidet omvisning der du lærer mer om den imponerende og intelligente inka-arkitekturen med de smale terrassene i bratte fjellsider og begravelsesplasser, fengsler, små boligområder og templer.

Det sies at det var den amerikanske oppdagelsesreisende Hiram Bingham som oppdaget Machu Picchu den  24. juli 1911. Dette er nok ikke helt sant, men han sørget i hvert fall for at verden fikk vite om dette fantastiske stedet. Inkabyen ble bygd omkring år 1462 i Inkarikets storhetstid og ble forlatt mindre end 100 år senere. Man tror at grunnen til dette var en vannkoppeepidemi. Machu Picchu ble aldri oppdaget og plyndret av spanjolene, og derfor har dette stedet spesielt stor kulturell betydning og betraktes som hellig. Machu Picchu var hjemstedet til prester, høytstående funksjonærer, håndverkere, tjenere og jomfruer utvalgt til å vie sitt liv til Solguden. Det var en by med gater, akvedukter der det fremdeles renner vann, fontener og ganger som hadde religiøse funksjoner.

Etter en guidet omvisning har du tid til å utforske området på egenhånd.

Du har ettermiddagen til fri disposisjon i Aguas Calientes, der du kan spise lunsj og eventuelt besøke de varme kildene og slappe av i det naturlig varme vannet. Husk badetøy. Det er disse varme kildene som har gitt byen sitt navn, Aguas Calientes, som betyr varmt vann.

Toget tilbake til Cusco går sent om ettermiddagen. Det nøyaktige tidspunktet får du opplyst av guiden din etter omvisningen i Machu Picchu.

Ved ankomst til Cusco blir du kjørt tilbake til hotellet ditt.

Avstand: Cirka 125 km

Transporttid: Aguas Calientes – Cusco (tog + buss): Ca. 4 timer

Dag 14: Cusco på egen hånd (3 400 meter)

I dag er det ikke planlagt noen utflukter, og dagen er til fri disposisjon. Du vil kanskje kjøpe de siste suvenirene, eller bare rusle rundt i denne vakre historiske byen.

Hvis du har lyst til å oppleve enda mer av flotte Andesfjellene, kan vi anbefale å kjøpe en utflukt til det storslåtte Rainbow Mountain. Dette fjellet er bare ett av de mange, flotte regnbuefargede fjellene litt utenfor Cusco, og fjellenes farger er skapt av kombinasjonen av fargerike mineraler. Det er en helt unik opplevelse å se et fjell med så mange flotte farger.

Vi tilbyr også en utflukt til inkaruinene ved Moray og saltgruvene i Maras, eller hva med å delta på et lite matlagingskurs som gir deg et interessant og velsmakende innblikk i det peruanske kjøkkenet?

Dag 15: Hjemreise

Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen, der du flyr i retning Norge med mellomlanding(er) underveis.

Dag 16: Hjemkomst

Du kommer hjem til Norge etter en opplevelsesrik ferie.

Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Vær oppmerksom for at prisen for enkeltrom kun gjelder ved min. to reisende. Kontakt oss hvis du reiser alene. 
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
FØR DU REISER
Godt å vite
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor velger kundene oss
 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen
 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper
 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av samarbeidspartnere
 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs
UTFORSK
Se alle våre spennende reisemål