TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideUtflukt til inkaruinene ved Moray og saltgruvene i Maras

Utflukt til inkaruinene ved Moray og saltgruvene i Maras


Denne utflukten til Moray-ruinene og saltgruvene i Maras gir deg muligheten til å oppleve Perus skjønnhet og få nærkontakt med landets kultur på en fantastisk og unik måte.

Du blir hentet på hotellet ditt, og deretter går turen til inkaruinene ved Moray og saltgruvene i Maras. Selve kjøreturen er en opplevelse i seg selv, du har nemlig utsikt til de snøkledde fjelltoppene i Andesfjellene mens turen fortsetter gjennom den vakre, frodige dalen Urubamba, også kjent som Dem hellige dalen.

Når du kommer til Moray, blir du møtt av et imponerende syn av runde terrasser som nesten ligner et slags naturlig amfiteater. Det fungerte som et avansert landbrukssystem for inkaene og ble brukt til å eksperimentere med forskellige avlinger. Terrassene har en dybde på opptil 150 meter, og de gjorde det mulig for inkaene å skape spesielle forhold med forskjellige temperaturer og fuktighetsnivåer som kunne etterligne ulike mikroklimaer. Dette er et fascinerende sted å besøke og en viktig del av Perus historie.

Moray-ruinene vil gi deg en god forståelse av inkaenes landbruksteknologi og deres respekt for naturen.

Når du er ferdig med å gå på oppdagelsesferd i Moray, går turen videre til saltgruvene i Maras.

Dette unike landskapet består av mer enn 3000 små bassenger som er hugget ut i en fjellside og daglig fylles med saltvann fra en kilde i nærheten. Når vannet fordamper, etterlater det et lag av rent salt som først høstes og deretter selges av lokalbefolkningen. Saltgruvene har vært i drift i mange hundre år og er enda eldre enn inkakulturen. I tillegg til å være en viktig inntektskilde for lokalbefolkningen er det også et imponerende syn.

Etter besøket i saltgruvene går turen tilbake til Cusco.

 

Varighet: ca. 4 timer.

Turen inkluderer: Transport fra/til hotellet ditt i Cusco, inngangsbilletter og engelsktalende guide.

Prisen gjelder når min. 2 personer deltar.

Pris:
Per person fra:  1.100 kr.
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14