TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideEn gourmetopplevelse i Lima – kveld

En gourmetopplevelse i Lima – kveld


Legg ut på en uforglemmelig matreise i Peru som tar sansene dine på et kulinarisk eventyr.

Lima er verdenskjent for sitt spennende kjøkken, så her får du og smaksløkene dine en unik mulighet til å prøve noen av Perus berømte delikatesser.

Du blir hentet på hotellet sammen med andre gjester som også blir med på turen. Sammen skal dere besøke 3-4 forskjellige spisesteder i Lima, og underveis forteller guiden om landets kultur og historie – og hvordan den har påvirket matkulturen gjennom tidene.

På turens første stopp får du servert en spennende peruansk rett og en eksotisk drink mens du tar inn den vakre solnedgangen over Stillehavet. Turen fortsetter deretter opp klippene til en restaurant der du blir tatt tilbake i tid. Her får du smake på en rekke spennende tradisjonelle retter mens du tar inn utsikten over imponerende ruiner som stammer fra før inkarikets tid.

Etterpå går turen videre til en gourmetrestaurant i Miraflores, der du skal få lære om de ulike ingrediensene som brukes i peruansk matkultur, og få servert en kreativ og eksklusiv palett av spesialiteter. Det hele avrundes med en herlig dessert.

Siste stopp på turen er i det sjarmerende bohemske nabolaget Barranco, der kvelden avsluttes med en kort spasertur og noen søte fristelser

før du blir kjørt tilbake til hotellet.

Dette er en gruppetur, og konseptet er sosialt samvær rundt bordet, der dere samles rundt bordet til måltidene sammen med rundt 10 andre gjester.

Varighet: Cirka 5–6 timer

Reisen inkluderer: Transport, guide, mat og drikke.

Prisen per person er gyldig for minst 2 personer

Når du bestiller reisen, må du huske å oppgi eventuelle allergier eller preferanser angående mat og drikke.

*Denne turen er ikke tilgjengelig på følgende datoer: 24., 25., 31. desember og 1. januar.

pris:
Per person fra:  1.890 kr.
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14