TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideHeldagstur til vinområdet Barossa Valley

Heldagstur til vinområdet Barossa Valley


Det er nesten umulig å dra til Adelaide uten å få med seg Barossa Valley.

Området er verdenskjent for de utmerkede vinene det middelhavsaktige klimaet kan frembringe. Sødme, smak og stor fylde kjennetegner områdets rødviner, mens det i de litt kjøligere, høyereliggende områdene lages en smakfull Chardonnay.

Dagen byr på en heldagstur til Barossa Valley – naturligvis med guide. Så du får vite mye interessant om vinområdet og kan smake på de edle dråpene uten å måtte bekymre deg for å kjøre hjem igjen.

Men ikke alt dreier seg om vin. På Jacob’s Creek Visitor Center serveres det “morning tea” med utsikt til vinmarkene, og du skal også spise en deilig lunsj (naturligvis med vin!) på en av områdets vingårder.

I Hahndorf – Barossas eldste tyske by – er det tid til å gå på oppdagelsesferd på egen hånd og kanskje kjøpe et par suvenirer.

Underveis på dagens tur er det god tid til å beundre de vakre landskapene, og flere steder blir det stopp ved fine utsiktspunkter der du kan skue ut over de frodige vinmarkene.

Inkludert på turen er: transport, guide, morning-tea, lunsj og vinsmakinger.

Vær oppmerksom på denne turen krever et minimumsantall deltagere på 4 for å bli gjennomført. Hvis ikke dette antallet oppnås, vil turen bli avlyst og du vil selvfølgelig få pengene dine tilbake.

Pris:
Voksen Per person fra:  1.590 kr.
Barn (2-14 år) Pr. barn fra:  940 kr.
Oseania
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Oseania-spesialist og har over 26 års erfaring med reiser i Oseania.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14