TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideAdina Apartment Hotel Adelaide Treasury

Adina Apartment Hotel Adelaide Treasury

Adelaide

Dette stedet er for alle som gjerne vil ha litt mer plass, og det er perfekt hvis dere reiser som familie! Hotellet ligger i hjertet av Adelaides livlige sentrum, rett overfor Victoria Square.

Selve bygningen, som er fra 1860, ble brukt som kontor for finansforvaltningen. Den er oppført på verdensarvlisten, så det er litt av et syn som møter deg når du kommer til denne arkitektonisk imponerende bygningen – det er nesten som å reise tilbake i tid. Selv om hotellet er nyrenovert, med moderne design på innsiden, har det fremdeles masse historisk sjarm.

Du får et stort rom med eget tekjøkken, så du har mulighet til å lage din egen frokost og smøre en skive til lunsj. Tekjøkkenet er utstyrt med kaffemaskin, mikrobølgeovn, kokeplate, kjøkkenutstyr og oppvaskmaskin. På rommet er det også flatskjerm-TV, Wi-Fi, aircondition og safe.

Du kan svette i hotellets badstue og deretter ta en dukkert i det oppvarmede innendørs bassenget. Hvis du vil holde deg i form, kan du trimme på treningsrommet.

Hotellets restaurant Treasury serverer god mat og et stort utvalg av områdets berømtee viner. Rett utenfor døren ligger det også massevis av spisesteder.

Pris for opgradering fra Holiday Inn Express, per natt:
Premier Studio Per person fra:  210 kr.
Premier One Bedroom Apartment Per person fra:  455 kr.
Premier Grand Two Bedroom Apartement Per person fra:  940 kr.
Oseania
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Oseania-spesialist og har over 26 års erfaring med reiser i Oseania.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14