TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideChobe Water Villas

Chobe Water Villas

Chobe National Park

Hvis du vil ha en helt spesiell opplevelse i Chobe nasjonalpark, kan du velge å oppgradere til Chobe Water Villas. Denne lodgen er helt spesiell fordi den faktisk ligger i Namibia. De fleste besøkende i nasjonalparken velger å bo på Botswana-siden, men det er flere fordeler med å velge å bo på Namibia-siden.

Det er lett å komme hit med båt. Cirka 15 minutters båttur fra den livlige byen Kasane kommer du til en helt annen verden! Før du kommer frem til lodgen må du i land og stemple passet ditt på det mikroskopiske grensekontoret som markerer Namibia. På Namibia-siden er det helt rolig. Lodgen ligger for seg selv, og det eneste du hører er fuglekvitter og gryntingen fra flodhestene.

Alle de 15 villaene er bygget på pæler over Chobe-elven. Fra de store balkongene har du enestående utsikt til elven og den store øya Sedudu, som ligger midt ute i elven. Du trenger faktisk ikke flytte deg fra terrassen mens du er her. Dagen lang kan du sitte og betrakte livet på elven. Elefanter som bader, båter med turister som kjører forbi, flodhester som plasker og fugler som setter seg på rekkverket til terrassen. Blir du tørst kan du bare rusle inn til din egen minibar, som er full av kalde drikkevarer.

Vi anbefaler imidlertid at du tar turen bort til restauranten ved middagstid. Maten er kjempedeilig! Og blir det for varmt på terrassen kan du kjøle deg ned med en dukkert i bassenget.

Hvis du blir lei av å sitte på terrassen, er daglige båtturer på elven inkludert.

Inkludert i prisen er: tre overnattinger, frokost, lunsj, «high-tea», middag, drikkevarer, te og kaffe, minibar på rommet, transfer til/fra lodgen, gratis WI-FI og båtturer på Chobe River.

Pris for oppgradering fra Cresta Mowana Safari Resort & Spa, 3 netter:
I perioden 1. december - 30. juni Per person fra:  23.850 kr.
I perioden 1. juli - 30. november Per person fra:  35.995 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14