TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideJackalberry Chobe

Jackalberry Chobe

Chobe National Park

Hvis du drømmer om å overnatte i et luksustelt ved bredden av Chobe-elven, anbefaler vi at du oppgraderer til den flotte lodgen Jackalberry Chobe.

De 16 teltene har alle eget bad med frittstående badekar, aircondition, te- og kaffefasiliteter og egen balkong. Alle teltene er bygget på plattformer som står på pæler, noe som gjør at luften kan sirkulere under teltene. Alle teltene er likt innredet – forskjellen består av om man ønsker å ha utsikt til elven eller utsikt til hagen.

Fellesområdene – restaurant, bar, lounge og basseng – har alle utsikt til elven med behagelig skygge fra de store trærne som vokser rundt lodgen. Det er nemlig lagt stor vekt på miljøvennlighet i byggingen av lodgen. Alt er utelukkende bygget av lokale materialer, og bushen rundt lodgen er bevart. Strømmen kommer hovedsakelig fra solceller, og det brukes bare LED-lys. Selv gjestene blir bedt om å sortere avfallet sitt, og all såpe og sjampo er miljøvennlig.

Prisen inkluderer: tre overnattinger i valgt telt, frokost, lunsj og middag, drikkevarer, to daglige aktiviteter og transport til/fra flyplassen.

Pris for oppgradering fra Cresta Mowana Safari Resort & Spa, 3 netter:
Telt med delvis utsikt mot elven Per person fra:  3.615 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14