TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideRios naturskatter (heldagstur)

Rios naturskatter (heldagstur)


Den livlige storbyen Rio de Janeiro har mange flotte, skjulte oaser med frodig natur og fantastiske strender. På denne turen kommer du til byens frodige, grønne naturområder og opplever nasjonalparker, beskyttede områder og vakre strender utenfor allfarvei – og hvis du er heldig, får du kanskje til og med se kaimaner og kapivarer!

Denne turen er perfekt for alle som er glade i natur men ikke er så glade i lange fotturer. Her blir du nemlig kjørt fra det ene flotte naturområdet til det andre, så du kan bare nyte naturen og ta til deg alle inntrykkene i de vakre omgivelsene.

Første stopp på turen er byparken Penhasco Dois Irmãos, og her har du panoramautsikt til klippen Morro Dois Irmãos på den ene siden og over byen og strendene Ipanema og Leblon på den andre siden.

Heretter besøker du Tijuca nasjonalpark, en frodig regnskog midt i Rio og en av verdens største byparker. Her blir det stopp ved en vakker foss og Vista Chinesa, et utsiktspunkt med en kinesiskinspirert paviljong. Herfra er det en enestående panoramautsikt over den praktfulle storbyen, Sukkertoppen og Corcovado-fjellet med den berømte Kristus-statuen.

Før turen går videre til byparken Chico Mendes er det tid til en lunsjpause der du kan nyte den medbrakte lunsjen. Chico Mendes er en fredet liten bypark som ble anlagt for å bevare sjøen Tachas og dyre- og plantelivet rundt den. Ved bredden av sjøen kan du være så heldig å få øye på kaimaner og kapivarer.

Heretter går turen til den lille stranden Prainha, og den er omgitt av fjell og frodig regnskog. Prainha er et av de mest populære surfestedene i Rio, så her vil du kunne se modige surfere som rir på bølgene.

Før turen går tilbake til hotellet ditt blir det et siste stopp ved utsiktspunktet Mirante do Roncador, og herfra kan du beundre utsikten over de vestlige strendene. Underveis blir det stopp ved en avsidesliggende strand der du kan vasse litt eller ta en forfriskende dukkert i havet.

Husk å ta med deg en dagstursekk med lunsj, vann (gjerne 2 liter), solkrem og myggmiddel. Vi anbefaler at du tar på deg komfortable klær, lukkede sko og solhatt.

Lunsjen er for egen regning. Vi stopper ved et supermarked om morgenen, og der kan du kjøpe en sandwich, frukt og vann til å ta med på turen.

Varighet: ca. 8-9 timer

Prisen gjelder når min. 2 personer deltar

Turen arrangeres avgang tirsdag–fredag (men ikke under karnevalet).

Pris:
Per person fra:  1.175 kr.
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14