TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideSykkeltur i Rio (Ettermiddag)

Sykkeltur i Rio (Ettermiddag)


Sol, strand og masser av sykkelstier – Rio de Janeiro fortjener å oppleves fra sykkelsetet!

På denne sykkelturen får du bl.a. se de berømte strendene Copacabana, Ipanema og Leblon samt Rodrigo de Freitas-lagunen.

Når du har fått utlevert sykkel og sykkelhjelm og truffet din erfarne guide, sykler dere i rolig tempo på sykkelstier langs Copacabana-stranden ned til Ipanema-stranden og videre til Jardim de Alah (Allahs hage).  Denne hagen ligger ved kanalen som forbinder lagunen med havet, og som skiller strendene Ipanema og Leblon.

Herfra sykler du videre til et populært sted ved Rodrigo de Freitas-lagunen hvor det blir tid til å slappe av, oppleve den gode atmosfæren og ta en forfriskning.

Deretter går turen til utsiktspunktet ved Leblon-stranden, der du har flott utsikt nedover kysten med de vakre fjellene i bakgrunnen.

Du sykler tilbake mot Copacabana via Ipanema- og Arpoador-strendene, men før turen er slutt skal du oppleve en magisk solnedgang fra Arpoador-klippen.

Vanskelighetsgrad: Lett

Varighet: ca. 4 timer

Prisen gjelder når min. 2 personer deltar. Minstealderen for å delta på denne turen er 12 år, og minumumshøyden er 150 cm.

For å sikre at samarbeidspartneren vår har med seg sykler av riktig størrelse til dere, skal det opplyses om deltakernes høyde når denne turen reserveres.

Møtested: Turen starter enten fra hotellet ditt eller et sentralt møtested ved Copacabana-stranden. Det nøyaktige møtestedet og tiden opplyses i din bekreftelse/voucher.

Husk: Vann og solkrem

Turen arrangeres daglig (men ikke under karnevalet).

Pris:
Per person fra:  705 kr.
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14