TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideTijuca nasjonalpark og vandring til Pedra Bonita (halvdagstur)

Tijuca nasjonalpark og vandring til Pedra Bonita (halvdagstur)


Bli med på fottur i den frodige regnskogen Tijuca nasjonalpark som ligger midt i Rio de Janeiro. Dette er en av verdens største byparker, og her finner du både tropisk flora og fauna og fenomenale utsikter.

Dagens mål er utsiktspunktet Pedra Bonita, og det ligger i 696 meters høyde. Sammen med guiden går du på små turstier mot toppen. Underveis får du et interessant innblikk i Rios historie, og på ruten kan du være så heldig å få øye på aper, nesebjørner og eksotiske fugler, som f.eks. tukaner. Fra toppen av Pedra Bonita blir du belønnet med en ubeskrivelig flott utsikt over Rios vakre strender Ipanema og Leblon og klippeformasjonen Dois Irmãos. Du kan også se den majestetiske monolitten Pedra da Gávea.

Turen inkluderer også et besøk i en annen del av parken, der du stopper ved Vista Chinesa, et utsiktspunkt med en kinesiskinspirert paviljong, der du har flott panoramautsikt over bl.a. Sukkertoppen og Corcovado-fjellet med den berømte Kristus-statuen.

Husk å ta med deg en dagstursekk til lunsjen din, vann (gjerne 1,5–2 liter), solkrem og myggmiddel. Vi anbefaler at du tar på deg solhatt, komfortable klær og jogge- eller vandresko (ikke sandaler), for du skal gå tur i kupert terreng.

Lunsjen er for egen regning. Vi stopper ved et supermarked om morgenen, og der kan du kjøpe en sandwich, frukt og vann til å ta med på turen. Husk å informere guiden hvis du vil kjøpe mat og drikke før turen starter.

Turen arrangeres avgang tirsdag–fredag (men ikke under karnevalet).

Pris:
Per person fra:  855 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14