TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideWindsor Martinique

Windsor Martinique

Rio de Janeiro

Windsor Martinique har en fantastisk beliggenhet sentralt i Rio, bare 2 minutters gange fra Copacabana-stranden. Her er det mye liv og røre og gangavstand til butikker, barer og restauranter.

Hotellet har 116 moderne rom, og alle har aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og Wi-Fi. På badet er det både hårtørker og gratis toalettartikler.

På hotellets takterrasse er det utsikt til havet og Copacabana-stranden. Her er det også et lite treningsrom, et mindre basseng og en bar. Her kan du slappe av med en kjølig drink etter en innholdsrik dag med sightseeing og mange opplevelser i denne pulserende storbyen.

På hotellets restaurant serveres det en overdådig frokostbuffet, og den er inkludert i prisen. Restauranten serverer også lunsj og middag, og på menyen finner du en blanding av brasilianske og internasjonale retter. Det er dessuten 24-timers roomservice.

I resepsjonen besvarer medarbeiderne gjerne alle dine spørsmål og gjør sitt beste for å gjøre ditt opphold i Rio uforglemmelig. Det er dessuten gratis utlån av strandhåndklær og parasoll hvis du vil tilbringe dagen på Copacabana-stranden.

Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14