TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideHeldags vandring på Table Mountain

Heldags vandring på Table Mountain


Det vil naturligvis være fristende å bare ta kabelbanen til toppen av Table Mountain når du står ved foten av fjellet og vet at du vil bruke de neste timene til å nå toppen av fjellet – til fots. Men vi lover deg at turen er verdt anstrengelsene – og utsikten er også en anelse bedre når du selv har gått hele veien opp til toppen! Underveis ledsages du av en flink og fjellkjent guide, så du trenger ikke bekymre deg om å finne veien. På turen får du vite mye interessant om naturen og geologien i området.

Det er flere forskjellige ruter å velge mellom. Felles for dem alle er at du må være i rimelig god fysisk form for å begi deg ut på vandringen, men siden du er sammen med en guide trenger du ikke være verken tindebestiger eller erfaren klatrer. Alle turene er vandreturer, og du må regne med at det tar min. 4 timer å nå toppen.

Prisen gjelder når turen bestilles samtidig med reisen. Min. 2 personer.:

Platteklip Gorge

Platteklip Gorge er den eldste ruten til toppen av fjellet. Du vil nok bli litt andpusten, for denne ruten er relativ bratt, men det er den mest populære og den mest direkte veien til toppen.

Pris pr. person: 1.600 kr.

India Venster

Denne ruten er for deg som liker en utfordring. Utsiktene er fantastiske, og ruten er variert, men likevel overkommelig. Men du må ikke lide av høydeskrekk og du må være forberedt til å forsere enkelte strekninger på alle fire

Pris pr. person: 1.600 kr.

Skeleton Gorge

Skeleton Gorge er en vakker og relativt lang rute, der du både kommer gjennom jungellignende områder og har flott utsikt til landskapene bak fjellet.

Pris pr. person: 1.700 kr.

12 Apostles

12 Apostles er blant de lengre og mer utfordrende rutene. Til gjengjeld har du her lengre tid til å oppleve fjellet og naturen, og da ruten er lengre får du selvsagt vite enda mer om natur og geologi.

Pris pr. person: 1.700 kr.

Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14