TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideOne & Only Cape Town

One & Only Cape Town

Cape Town

Hvis du vil ha det ordentlig fint, kan du oppgradere til One & Only Cape Town. Det er uten tvil et av byens aller beste hoteller, og kanskje er det riktigere å kalle One & Only for et resort. Innimellom kan du begynne å lure på om du fortsatt er midt i Sør-Afrikas travle storby Cape Town, eller om du faktisk befinner deg på et luksuriøst tropisk resort.

Resortet ligger et steinkast fra Cape Towns travle og populære Waterfront, der du finner alt fra restauranter og barer til butikker og en rekke forskjellige aktiviteter – hvis du i det hele tatt har lyst til å forlate resortet.

Spaet og svømmebassenget ligger på sin egen øy i havnen og er nærmest omgitt av en tropisk hage – midt i byen. I loungen kan du nyte en cocktail med utsikt mot Table Mountain mens du venter på et bord på Afrikas eneste Nobu-restaurant – den er populær, så bestill i god tid.

Har du med deg barn eller tenåringer, finnes det massevis av aktiviteter for dem. Mindre barn blir medlem av resortets «kids club», mens større barn kan bli med på utflukter og prøve seg på klatrevegger, bowling eller skøytebaner.

Rommene på hotellet er blant de aller største i byen, og felles for dem alle er at de har egen balkong, Nespresso-maskiner, flatskjerm-TV, badekar og utsikt over det travle livet i havnen.

Pris for oppgradering fra Premier Hotel Cape Town, 4 netter:
Marina Harbour Room Per person fra:  19.200 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14