TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideDet fantastiske Øst-Bali

Det fantastiske Øst-Bali


På denne turen får du oppleve det fantastiske Øst-Bali.

Du blir hentet på hotellet og kjørt til det storslagne Besakih-tempelet som ligger ved foten av Balis største vulkan, Agung. Vulkanen hadde et voldsomt utbrudd i 1963 som førte til store ødeleggelser. Den glovarme lavaen rente mirakuløst utenom Besakih, og det ser man som et tegn fra gudene. Man vet ikke nøyaktig hvor gammelt tempelet er, men steinfundamentet antas å være mer enn 2000 år gammelt.

Besakih er kjent som mortempelet, og det er Balis største, viktigste og helligste tempel for øyas  mange hinduer. Anlegget består av i alt 23 templer og er bygget på 6 nivåer i Agung-skråningen. Det er et fantastisk syn! Opplev gudenes verden når du går gjennom tempelet.

Herfra kjører du til landsbyen Tenganan, også kjent som Bali Aga. Landsbyen bebos av baliaga-folket, som antas å være Balis urbefolkning. De levde på øya før hindu-javaneserne kom hit. Landsbyboerne lever etter sine egne skikker og tradisjoner, og her får du et meget godt innblikk i deres spesielle kultur. Tenganan er dessuten berømt for en spesiell veveteknikk, og du har mulighet til å kjøpe med deg vakre, håndvevde stoffer hjem.

Etter besøket i landsbyen blir du kjørt til den hellige flaggermusgrotten ved Goa Lawah, der tusenvis av flaggermus holder til.

Turen siste stopp er det gamle, vakre justispaleet Kerta Gosa i Klungkung, som er en del av det historiske palasset Puri Semarapura. Paleet er også kjent som den flytende paviljongen. Taket i den åpne bygningen er dekorert med malerier som bl.a. viser de straffene som venter deg etter døden hvis du ikke oppfører deg ordentlig på jorden.

Du blir kjørt tilbake til hotellet i løpet av ettermiddagen.

Varighet: ca. 8 timer

Denne turen er kun for TourCompass’ egne gjester.

Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.

Pris:
Per person fra:  910 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14