TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideRaftingtur på den hellige Ayung-elven

Raftingtur på den hellige Ayung-elven


Liker du action og sus i magen? Da bør du bli med på en morsom og uforglemmelig raftingtur på Ayung-elven, som renner gjennom Ubuds frodige jungel.

Du blir hentet på hotellet og kjørt til startstedet for raftingturen. Her får du utlevert redningsvest, sikkerhetshjelm og padleåre.

En bratt sti med trappetrinn fører ned til Ayung-elven. Der nede får du instruksjoner i hvordan du rafter og ellers forholder deg i båten, som har plass til seks personer pluss en sertifisert guide. Om bord finnes det en vanntett veske hvor du kan oppbevare mobiltelefon, penger m.m.

Nå kan eventyret begynne! I løpet av de neste par timene seiler du med elvestrømmen gjennom stryk og forbi landsbyer og fortryllende natur med vakre fossefall. Kanskje er du også så heldig å få se litt av jungelens dyreliv.

Etter en opplevelsesrik og morsom raftingtur får du anledning til å ta et varmt bad og skifte til tørre klær. Deretter venter det en balinesisk lunsj før du blir kjørt tilbake til hotellet.

Husk å ta med tørre klær, sklisikre sko som tåler å bli våte, samt litt kontanter til drikkevarer og evt. tips til raftingguiden.

Ingen barn under åtte år (og barnet må kunne svømme).

Avstand: ca. 10 km

Varighet: ca. 6 timer

Denne utflukten kan foregå med andre enn TourCompass’ egne gjester.

Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.

Pris:
Per person fra:  865 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14