TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideSnorkletur ved øya Menjangan

Snorkletur ved øya Menjangan


Du blir hentet på hotellet og kjørt til Balis nordvestlige hjørne. Du drar innom en liten dykkebutikk med snorkleutstyr, hvor du får utlevert maske, snorkel og svømmeføtter i din størrelse. Du blir kjørt videre til en liten strand, der en båt venter på å kjøre deg til det spektakulære og verdensberømte revet ved øya Menjangan. Båtturen lar deg få vind i håret, og kanskje er du heldig og får se skilpadder underveis. Du kan dessuten se over til Indonesias hovedøy, Java, som ser ut til å ligge bare et steinkast unna.

Når du ankommer revet utenfor Menjangan, vil guiden fortelle deg om hvordan du bør forholde deg under vann, og instruere deg i hvordan maske, snorkel og svømmeføtter fungerer. Før du hopper i vannet er det viktig at du husker på å smøre deg med solkrem og evt. ta på deg en UV-trøye, siden du kommer til å svømme rundt i havoverflaten i flere timer.

Revet og det marine livet her ved Menjangan er anerkjent av både dykkere og snorklere for å være i absolutt verdensklasse, så det er bare å hoppe uti. Guiden viser deg rundt i vannet, peker på og forteller om de flotte, fargerike fiskene og korallene.

Etter en herlig dag blir du om ettermiddagen kjørt tilbake til Bali, hvor turen deretter går i retur til hotellet.

Nasjonalparkavgift, lunsj og leie av snorkleutstyr er inkludert i prisen.

Varighet: ca. 6 timer

Min. 2 personer

Denne utflukten kan foregå med andre enn TourCompass’ egne gjester.

Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.

Pris:
Per person fra:  1.235 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14