TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideSnorkletur ved øyene Nusa Lembongan og Nusa Penida

Snorkletur ved øyene Nusa Lembongan og Nusa Penida


Tidlig om morgenen blir du hentet på hotellet og kjørt til havnen, der en speedbåt venter på å ta deg med ut på dagens eventyr med massevis av snorkling, koraller og flotte, fargerik fisk.

Båtturen til området mellom Nusa Lembongan og Nusa Penida tar ca. 45 minutter. De neste timene kan du nyte den blå verdenen under havet, og dere stopper ved tre forskjellige snorklesteder.

Hvis vær- og strømforholdene er gode, kan du hoppe i vannet ved Manta Bay, kjent for sine store rokker, og Crystal Bay, der vannet er krystallklart og du kanskje får se bl.a. flaggermusfisk. Siste stopp er ved Toyapakeh, der du i klart vær har utsikt til Mount Agung. Hvis det er større bølger og kraftigere strøm, stopper vi i stedet ved Gamat eller Ceningan, Mangrove Point og Toyapakeh Wall.

Ca. kl. 13 er det en times pause, der du blant annet spiser en velsmakende lunsj på en lokal restaurant på Lembongan. Når sulten er stilt, får du oppleve den fantastiske mangroveskogen som dekker det meste av den nordøstlige delen av Lembongan. Her kan du velge om du vil ta den stille og rolige turen i kajakk eller i en liten båt. Mangroven har viktige funksjoner for økosystemet i området, for den absorberer 50 ganger mer CO2 enn et vanlig tre og bidrar til å gi liv til de mange korallrevene.

Etter en dag rik på opplevelser og fargerike inntrykk tar du båt tilbake til Bali. Du er fremme ved hotellet ditt igjen ved 17.30-tiden.

Lunsj og lån av snorkleutstyr og håndklær er inkludert.

Den ekstra turen er ikke tillatt for barn under 10 år og personer over 65 år.

Varighet: ca. 9 timer

Denne utflukten kan foregå med andre enn TourCompass’ egne gjester.

Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.

Pris:
Per person fra:  970 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14