TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideSolnedgang ved Uluwatu-tempelet og Kecak-ilddans

Solnedgang ved Uluwatu-tempelet og Kecak-ilddans


På denne ettermiddagsturen venter det en utrolig vakker utsikt og solnedgang ved Uluwatu-tempelet og den teatralske, inntrykksfulle Kecak-dansen som også kalles ilddansen eller apedansen.

Du blir hentet på hotellet ditt om ettermiddagen og kjører til et av Balis mest berømte templer, Pura Luhur Uluwatu, som ligger på en klippeavsats 76 meter over havet, med fantastisk utsikt over Det indiske hav. Føl suget i magen når du står på toppen ved muren og ser ned på det brusende havet og bølgene med skumsprøyt som slår inn mot klippen. Arkeologiske funn daterer templet til det 10. århundre, og dette er et av Balis beste steder å nyte en solnedgang fra. I trærne ved inngangen til tempelet lever det mange lekne aper. De sies å beskytte tempelet mot dårlige og onde krefter.

I skumringen og solnedgangen oppføres den tradisjonelle balinesiske Kecak-dansen av en stor gruppe mannlige dansere. Denne berømte balinesiske dansen skildrer den gamle historien om kong Rahwana som fanger Ramas kone, Sita. Dansen viser kampen mellom Rahwana og apenes leder, Hanoman.

Denne forestillingen gir deg både en vakker, dramatisk og inntrykksfull avslutning på dagen før du blir kjørt tilbake til hotellet ditt.

Varighet: ca. 6 timer

Denne turen er kun for TourCompass’ egne gjester.

Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.

Pris:
Per person fra:  610 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14