TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideSykkeltur i Ubuds magiske omgivelser

Sykkeltur i Ubuds magiske omgivelser


På denne sykkelturen kommer du virkelig til å få oppleve Bali utenfor allfarvei.

Du blir hentet på hotellet og kjørt til startstedet for dagens sykkeltur, som er i landsbyen Kayuamba oppe i Kintamani-høylandet.

Etter at sykkelen er justert og du har fått utlevert den obligatoriske sykkelhjelmen, forteller guiden deg om ruten, som er cirka 24 km og hovedsakelig går nedover. Hele veien er det følgebil med, slik at du kan bli kjørt resten av veien hvis du ikke har lyst til å sykle mer.

Ready, set, go – og så bærer det avgårde. Du sykler forbi lysegrønne rismarker og gjennom små, hyggelige landsbyer der du får oppleve balinesernes dagligliv på nært hold. Du stopper flere ganger underveis for å nyte og ta bilder av det usedvanlig flotte landskapet, enorme banyantrær og vakre rismarker, hvor du ser de lokale bøndene pløye, så eller høste, avhengig av årstiden.

Underveis besøker du små landsbytempler og en kaffeplantasje hvor du har mulighet til å smake verdens dyreste kaffe, luwakkaffe.

Sykkelturen ender i landsbyen Bukit Jati Gianyar. Herfra blir du kjørt til et balinesisk hus, hvor herr Wayan står klar til å ønske deg velkommen hjem til seg. Besøket gir deg en fantastisk anledning til å lære om balinesernes familieliv, hverdagsliv og kultur. Herr Wayan byr på en deilig lunsj bestående av kylling eller røkt and. Er du vegetarianer, veganer eller allergisk, må våre samarbeidspartnere informeres om dette senest dagen før sykkelturen.

Du blir kjørt tilbake til hotellet midt på ettermiddagen.

Lunsj er inkludert i prisen.

Distanse: 24 km

Varighet: ca. 6 timer

Denne utflukten kan foregå med andre enn TourCompass’ egne gjester.

Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.

Pris:
Per person fra:  550 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14