TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideBatu Karang Lembongan Resort

Batu Karang Lembongan Resort

Nusa Lembongan

Batu Karang Lembongan Resort ligger i en korallskråning over Jungut Batu-stranden, med utsikt til Badung-stredet og den storslåtte vulkanen Mt. Agung på Bali.

Resorten er bygd på flere nivåer, så her du kan beundre den flotte utsikten uansett hvor du befinner deg. Det er også en buggy som transporterer deg rundt på resorten.

Batu Karang er oppført i rustikke materialer som harmonerer flott med de tropiske omgivelsene. Stilen er en blanding av moderne og tradisjonelt, og dette går også igjen i resortens 37 innbydende villaer og suiter. De er innredet med lyse vegger, flotte steingulv og fine, mørke tremøbler som bidrar til å gi en varm og hyggelig atmosfære.

Romkategorierne varierer fra dobbeltrom på 45 m2, flere med privat plunge pool, til 3-roms villaer på 300 m2. Alle romkategorier har aircondition og takvifte, myggnett over sengen, TV, telefon, Internett og minibar, kaffe- og tefasiliteter, strykejern og -brett, badekåpe og hårtørker. De har dessuten utendørs bad og dusj.

Rundt omkring på resorten finner du flere små oaser der du kan nyte stillheten og slappe av med en god bok. Det er også 3 svømmebasseng med tilhørende liggestoler og parasoller. Det ene er en infinity pool med ferskvann som er forbeholdt voksne, det andre ferskvannsbassenget er et familiebasseng med swim-up bar, mens det tredje bassenget er 25 meter langt og derfor godt egnet til banesvømming.

Hvis du foretrekker strand og hav, ligger den deilige Jungut Batu-stranden bare få meter fra resorten. Stranden er barnevennlig og havet rolig, for bølgene brytes av et rev et stykke ute. Utenfor revet kan du se flinke surfere ri på bølgene.

Batu Karang har flere gode spisesteder. Gled deg til The Deck – Cafe & Bar, der du kan spise panini, pizza, paier, is, kaker og ferskpresset juice, smoothies og kaffe. Eller Muntigs Bar & Restaurant, som serverer asiatiske og internasjonale spesialiteter. Du kan også gå opp til den intime restauranten The Balcony. Det ligger også flere hyggelige restauranter og barer i nærheten hvis du ikke har lyst til å spise på resorten hver dag.

Som gjest på Batu Karang har du også mulighet til å leie sykkel, nyte en avslappende massasje på spaet og å holde formen ved like i treningsrommet.

Om kvelden kan du leske deg med et glass kald hvitvin, whisky on the rocks eller en god gin i baren The Howff.

Pris for oppgradering fra Hai Tide Beach Resort, pr. natt:
Twin Share Room Per person fra:  360 kr.
Double Room Per person fra:  450 kr.
1-Bedroom Villa Per person fra:  630 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14