TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideBintang Flores Hotel

Bintang Flores Hotel

Labuan Bajo

Bintang Flores Hotel har en fantastisk beliggenhet ved sin egen private strand. Her er det utsikt over Floreshavet og naboøyene, og om kvelden får du se den fantastiske solnedgangen som farger himmelen helt rødoransje.

Bintang Flores har 101 rom, og alle er pent innredet i varme, lyse farger som bidrar til å skape ro på rommet. Alle rom har både aircondition, WI-FI, minibar og kjøleskap, safe, TV, telefon og elektrisk kjele, slik at du har mulighet til å lage kopp te eller kaffe. På badet er det hårtørker, gratis mineralvann på flaske og gratis toalettartikler. Rommene har også en fransk balkong der du kan nyte utsikten over hagen og havet, som skjuler seg bak de store trærne.

I hagen finner du hotellets svømmebasseng, og det ligger som en liten oase blant hagens store trær og høye palmer. Ta en dukkert og slapp av ved bassengkanten litt – stillheten og utsikten er helt magisk.

På stranden kan du fritt benytte både liggestoler og parasoller, og her kan du ligge og nyte livet og den indonesiske varmen.

Som gjest på Bintang Flores har du adgang til hotellets restaurant, Kelimutu, og her serveres det både indonesiske og internasjonale retter. Der er mulighet for å spise både innendørs og utendørs servering, så du kan nyte måltidene dine under åpen himmel, hvis du foretrekker det.

Hotellet har også et treningsrom med mulighet for både kardio- og styrketrening.

Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14