TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideMaya Ubud Resort

Maya Ubud Resort

Ubud

Maya Ubud Resort er luksuriøst, rolig og ligger midt i Ubuds tropiske naturskjønnhet. Stedet ligger vakkert til ved elvebredden og er omgitt av enestående natur med utsikt til både rismarker og den frodige jungelen i Ubud.

Resorten har sin egen gratis shuttle buss til Ubud sentrum, som ligger 5-10 minutters kjøring unna.

Rommene og villaene er elegant innredet med en blanding av balinesiske elementer og moderne fasiliteter. De er romslige, lyse og innbydende. Alle rom- og villatyper har privat balkong eller terrasse, og her kan du trekke deg tilbake og nyte den flotte utsikten. Her er det sørget for alle de fasilitetene som garanterer at du får et behagelig opphold på Maya Ubud Resort. Det inkluderer aircondition, minibar, kaffemaskin, te-fasiliteter, safe, strykejern og strykebrett, stort flatskjerm-TV, Wi-Fi og Bluetooth-høyttaler. På badet er det et stort utvalg toalettartikler samt hårtørker, badekåpe og tøfler.

Du vil garantert ikke kjede deg under oppholdet her, for Maya Ubud Resort tilbyr mange ulike fasiliteter og aktiviteter. Du kan slappe av i solen, ta en forfriskende dukkert i en av hotellets bassenger eller bestille en avslappende behandling på hotellets spa. Det ligger nede ved den rislende elven, og elvelydene her gjør alt ekstra velgjørende. Du kan også prøve deg på noen av hotellets mange sportsaktiviteter. Kanskje frister for eksempel en yogatime i paviljongen med utsikt til den frodige naturen? Eller et slag tennis på hotellets private tennisbane? Der er selvfølgelig også mulighet til å løfte vekter eller ta en økt på løpebåndet på hotellets toppmoderne treningssenter. Hvis du har lyst til å utforske området, har Maya Ubud Resort en perfekt beliggenhet. Det ligger nær flere av Ubuds populære severdigheter.

Når du blir sulten etter en opplevelsesrik dag, kan du glede smaksløkene med en kulinarisk opplevelse fra det lokale eller internasjonale kjøkkenet på en av hotellets tre restauranter. Du kan også nyte en iskald drink i hotellbaren, Tree Bar, med utsikt til Ubuds frodige natur.

Pris for oppgradering fra Anumana Village Ubud, pr. natt:
Impressive Forest Suite Per person fra:  1.650 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14