TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsidePuri Lumbung Cottages

Puri Lumbung Cottages

Munduk, Bali

Puri Lumbung Cottages er et miljøvennlig hotell som er bygget i naturlige materialer og i harmoni med de praktfulle omgivelsene. Hotellet ligger i den friske fjelluften i Munduks høyland og har en utrolig vakker utsikt over det frodige landskapet med lysegrønne rismarker, plantasjer, jungel og grønnkledde fjelltopper.

Du bor i sjarmerende bungalower som kalles ”lumbung” og opprinnelig var bygninger som ble brukt til oppbevaring av ris. Alle bungalower er innredet i tradisjonell stil og med fine detaljerte treutskjæringer. De har soverom med myggnett over sengen, bad med dusj eller badekar og en deilig balkong med flott utsikt over fjell og rismarker. Det er gratis Wi-Fi her, men ingen aircondition – det er nemlig ikke nødvendig her oppe i høylandet.

Alle ansatte kommer fra lokalsamfunnet og hotellet legger stor vekt på å bevare den balinesiske kulturen og områdets gamle tradisjoner og skikker. Derfor tilbys det også mange aktiviteter og underholdning i form av både matlagingskurs, yoga, meditasjon og balinesisk musikk og dans.

Når sulten melder seg, kan du på Restaurant Kopi Bali spise både lokale, vestlige og vegetariske retter, mens hotellets bar byr på kalde drikkevarer du med fordel kan nyte sammen med solnedgangens vakre farger.

Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14