TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideKnai Bang Chatt

Knai Bang Chatt

Kep

Helt nede ved kysten, på det vesle, koselige og luksuriøse hotellet Knai Bang Chatt, møtes du av asiatisk og minimalistisk eleganse. Hotellet har kun 18 rom og en fredelig atmosfære, og det er bare fem minutter å gå til Keps krabbemarked.

De romslige rommene på 25-45 m² ligger vendt mot hagen og er innredet med skrivebord, minibar, garderobeskap, verdiboks, hårføner, gratis Wi-Fi, aircondition og bad.

På hotellets tre restauranter, The Strand, The Lounge og The Sailing Club, kan du nyte lekre retter fra både det lokale og internasjonale kjøkken med stor vekt på friske, økologiske råvarer fra egen hage og lokale dyrkere. I fellesområdene er det store terrasser med behagelige loungemøbler, hvor du kan nyte forfriskninger og den storslåtte utsikten over havet.

Du kan slappe av ved det vakre infinitybassenget med utsikt over Thailandbukta, ta en dukkert på stranden, seile med katamaran, ta seilkurs, benytte resortets terrengsykler eller delta på kokkeskolen. I den lille spaavdelingen på hotellet tilbys det behandlinger med kun de beste naturlige produktene. Du kan melde deg på alle aktivitetene ved ankomst på hotellet.

Pris for oppgradering fra Veranda Natural Resort, per natt:
Classic Room Per person fra:  1.560 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14