TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideVeranda Natural Resort

Veranda Natural Resort

Kep

Veranda Natural Resort ligger i en frodig skråning nedenfor Kep nasjonalpark, med utsikt over Thailandbukten, øya Tonsay og Phnom Bokor nasjonalpark i horisonten. Resorten ligger i et naturskjønt område på 2,5 hektar, så her er det mye plass til å drive med aktiviteter eller finne fred og ro. Resorten har fokus på vakre omgivelser, ro og god mat. Fra resortens hovedbygning er det gangbroer av tre gjennom det grønne området til rommene. De store rommene på 30 m² er individuelt innredet i minimalistisk stil med luksuriøse materialer, aircondition, gratis Wi-Fi, kaffe-/tefasiliteter, minibar, TV, verdiboks, badekåper, hårtørker, eget bad og veranda.

Resorten har 2 svømmebassenger: en infinity pool med utsikt over havet og et basseng i hagen. Ved begge er det poolbar. På resortens spa kan du la deg skjemme bort med massasje og skjønnhetsbehandlinger. Restauranten er åpen fra morgen til kveld, og her kan du spise fantastiske retter fra både det internasjonale og det asiatiske kjøkkenet. I kafe-loungen bakes det hele dagen deilige kaker i det lille bakeriet.

Barna har man også tenkt på. I barneklubben ”Happy Hot” tilbys det aktiviteter for barn fra 3 år, og her kan barna blant annet bruke sine kunstneriske talenter.

Pris for extra natt:
Rosewood Room Per person fra:  790 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14