TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideHilton Mauritius Resort & Spa

Hilton Mauritius Resort & Spa

Flic en Flac

Mye bedre blir det ikke.

Forestill deg at du sitter ved et vakkert dekket bord med føttene i sanden. Om litt kommer kelneren med kveldens meny. Foran deg står en kjølig drink, så kald at det dannes små perler på glasset. Bølgene skvulper mot stranden, og du har utsikt til en fantastisk solnedgang.

Dette er livet på Hilton Mauritius Resort & Spa.

Du befinner deg på en femstjerners resort på vestkysten av Mauritius – midt på den verdensberømte stranden Flic en Flac.

Flic en Flac er en 2 km lang, hvit sandstrand som er selve innbegrepet på paradisøya Mauritius. Lagunen er beskyttet av korallrev som både gir perfekte bademuligheter og gjør dette stedet til et paradis for dykking og snorkling.

Hotellet tilbyr et stort utvalg gratis aktiviteter: paddle board, tennis, yoga og mye mer.

Rommene er fine, store og innredet i mauritisk og asiatisk stil. De har enten balkong eller terrasse. Alle rom vender ut mot havet og har aircondition, minibar, te- og kaffefasiliteter, flatskjerms-TV – og alt det du ellers forventer av en femstjerners resort. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Hotellet har tre restauranter, og det er også en restaurant/bar på stranden. I tillegg finner du 2 store bassengområder – ett til alle og ett til voksne. Barna kan bli med i barneklubb, og de voksne kan nyte forskjellige ansikts- og kroppsbehandlinger på resortens fantastiske spa.

Pris for oppgradering fra Veranda Tamarin, 5 netter:
Deluxe rom med halvpensjon Per person fra:  8.510 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14