TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideLe Meridien Ile Maurice

Le Meridien Ile Maurice

Pointe aux Piments

Helt nede ved stranden i den nordvestlige delen av Mauritius finner du hotellet Le Meridien Ile Maurice.

Hotellet passer godt både for barnefamilier og for par som reiser uten barn. Familiene kan nyte godt av de mange aktivitetene for barn og alle som er unge av sinn, men par uten barn kan la seg skjemme bort i Nirvana-fløyen, som er kun for voksne. Her er det eget svømmebasseng med bassengbar, og alle Nirvana-gjester får også en flaske vin ved ankomst, en fruktkurv på rommet og solnedgangs-cocktail. Barnefamilier har den fordelen at barn under 11 år bor gratis på samme rom som foreldrene.

Her er det 261 rom, og alle har utsikt enten til havet eller til den store tropiske hagen som hotellet ligger i. Alle rom har egen balkong eller terrasse. Her er det også aircondition, TV og minibar.

Det finnes 4 restauranter på hotellet. Den lille byen Grand Baie ligger bare 20 minutters kjøring herfra, så det er gode muligheter for å oppleve det lokale livet og kjøkkenet, hvis du ønsker det.

Et steinkast fra hotellet ligger den kritthvite stranden, men vil du heller vil hoppe i svømmebassenget, er det hele tre å velge mellom. Hoteller har også både spa, barneklubb, vannsportsaktiviteter, dykkesenter og et velutstyrt treningssenter.

Pris for oppgradering fra Veranda Tamarin, 5 netter:
Junior Suite, halvpensjon Per person fra:  11.060 kr.
Nivana Tranquil Bliss, halvpensjon Per person fra:  12.335 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14