TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideVeranda Tamarin Mauritius

Veranda Tamarin Mauritius

Tamarin Bay

Veranda Tamarin er nok et av de hyggeligste hotellene på Mauritius’ vestkyst.

Her er det ingen høye murer eller elektriske porter. I stedet er det hengekøyer, sand på gulvet i lobbyen og en hyggelig, sjarmerende og personlig atmosfære.

Hotellet ligger like ved vakre Tamarin Bay, der mange delfinflokker holder til, og her på vestkysten av øya kan du beundre fantastisk vakre solnedganger.

Hotellet har 116 rom, alle med eget bad, aircondition, te- og kaffefasiliteter, minibar og gratis Wi-Fi. Rommene er veldig hyggelige og innredet med en flott fargebruk som gjør dem både innbydende, moderne og retro på én gang. Alle rom har egen balkong/terrasse. Rommene har også et «strandsett» som består av en kurv med håndklær og strandmatter, og du får også din egen kjølebag.

Stranden er offentlig, og her ligger alt til rette for å ta med matpakke og kalde drikkevarer i kjølbagen, legge ned strandmattene, legge seg i halvskyggen og gjøre som lokalbefolkningen: spille strandtennis, bade, lese en bok, snorkle – og i det hele tatt bare nyte strandlivet. Hotellet leier også ut hengekøyer som du kan binde mellom trærne på stranden.

Hvis du foretrekker svømmebassenget, kan du slå deg ned i skyggen på en komfortabel solseng.

Når sulten eller tørsten melder seg, kan du velge mellom en av de to restaurantene og tre barene på hotellet. Baren serverer hele dagen smakfulle snacks, wraps eller sandwicher, og om kvelden er det ofte live musikk med lokale ”up-coming” band. Baren er åpen for alle, så stemningen her er både avslappet, hyggelig og lokal.

Hopp i bassenget, ta en behandling på spaet eller prøv en de gratis aktivitetene hotellet tilbyr: vanngymnastikk, boccia, snorkling m.m. Eller bare slapp av i en av hengekøyene og nyt utsikten – Tamarin er avslappet feriestemning på sitt beste!

Opptjen utflukter!

Hvis du bor min. 4 netter på Veranda Tamarin, opptjener du rupees som kan brukes på mange ulike utflukter fra hotellet.

For eksempel opptjener 2 voksne som bor her i 5 netter 4000 MUR som kan brukes på utflukter fra Tamarin.

Hva med f.eks. en kajakktur i soloppgangen eller en vandring gjennom Black River Gorge? Et katamaran-cruise er nesten også et must, eller kanskje en fottur til et sted der du kan nyte den flotte solnedgangen?

Utfluktene bestilles direkte på hotellet, og jo flere netter du bor her, jo flere rupees opptjener du!

Pris for rom oppgradering, 5 netter:
Teens room, halvpensjon Per person fra:  1.705 kr.
privilege room, halvpensjon Per person fra:  3.830 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14