TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideFrida Kahlo Museum

Frida Kahlo Museum


Fortsett byrundturen din i Mexico City med et besøk på Frida Kahlos museum. Det ligger i byens historiske område, Coyoacán, og er blitt stadig mer populært de siste årene. Her får du et interessant innblikk i livet til en av Mexicos mest berømte kunstnere og kan se noen av hennes kjente verker.

Museet, som også er kjent som La Casa Azul (“Det blå huset”) på grunn av de blåmalte veggene, var den mexicanske kunstnerens barndomshjem og senere stedet der hun tilbrakte en tid sammen med sin mann, Diego Rivera, og der hun i 1954 døde etter mange år med sykdom og smerter. Få år etter hennes død gjorde Diego Rivera huset til et museum til ære for Frida Kahlo. I dag er det et av Mexico Citys mest populære museer.

På museet får du se Frida Kahlos hjem og personlige eiendeler som gir et innblikk i livet hennes og også noen av Kahlos viktigste kunstverker, som f.eks. selvportrettet Frida Kahlo y la cesárea (“Frida Kahlo og keisersnittet”) fra 1931 og stillebenet Viva la vida (“Lenge leve livet”) fra 1954.

Merk: Som alle andre museer i Mexico City er også Frida Kahlo Museum stengt på mandager. Derfor vil dagene dine i Mexico City bli organisert slik at besøket på museet ikke faller på en mandag.

Pris:
Per person fra:  785 kr.
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14