TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideHeldagsutflukt til Celestun nasjonalpark

Heldagsutflukt til Celestun nasjonalpark


Celestun er et naturparadis som ligger ca. halvannen times kjøring fra Mérida. På denne heldagsutflukten får du nærkontakt med en del av Mexicos fantastiske flora og fauna, så det er bare å begynne å glede seg.

Ved ankomst i Celestun skal du ut på en opplevelsesrik båttur i nasjonalparken. Den er kjent for sine mangrovetrær og imponerende fuglebestand. Store deler av året kan du se flokker av fascinerende rosa flamingoer, som sammen med massevis av andre eksotiske fugler har sitt hjemsted her. Det er generelt et rikt dyreliv i Celestun, så her gjelder det å holde øynene åpne – kanskje du er så heldig å få øye på en krokodille underveis. Båtturen varer i ca. halvannen time, og guiden forteller mye interessant om området.

Etter båtturen går turen til stranden, der den inkluderte lunsjen serveres på en hyggelig restaurant. Deretter er det mulig å ta en svømmetur i Mexicogolfen, så husk å ta med deg badetøy og håndkle. Rundt kl. 16 går turen tilbake til Mérida, der du blir satt av på hotellet ditt etter en dag full av spennende opplevelser.

Varighet: 9-10 timer
Husk å ta med: Badetøy, håndkle, caps/solhatt, solkrem og myggspray.
Turen inkluderer: Lunsj, båttur, guide og transport t/r.
Prisen gjelder når minst 2 personer deltar.

Vær oppmerksom på at det er størst sjanse til å se flamingoer i perioden november til april.

Pris:
Per person fra:  2.700 kr.
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14