TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideMatlagingskurs – smak på Yucatán

Matlagingskurs – smak på Yucatán


Har du lyst på en uforglemmelig matopplevelse i Mérida, der du ikke bare lærer å tilberede autentiske mexicanske retter men også får nærkontakt med lokalbefolkningen? Da er denne opplevelsen perfekt for deg!

Oppdag noen av Yucatán-halvøyas gastronomiske hemmeligheter, og gjør deg klar til en reise med store smaksopplevelser.

Første stopp på turen er det lokale markedet, der guiden forteller om de lokale råvarene og kulinariske tradisjonene Mérida er kjent for. Når ingrediensene du trenger er innkjøpt, går turen videre til en lokal familie der dere sammen forvandler disse friske ingrediensene til smakfulle, tradisjonelle mexicanske retter. Mens maten tilberedes får du lære mye interessant om den mexicanske kulturen, og kanskje lærer du også noen nye spanske eller maya-ord.

Så er tiden kommet til å nyte ditt eget hjemmelagde mexicanske måltid, som i tillegg til forrett, hovedrett og dessert også består av en tradisjonell drikk. Enten den røde hibiskusblomstteen eller den forfriskende grønne drikken “Agua de Chaya”, som bl.a. sies å ha helbredende egenskaper.

Du kan allerede begynne å glede deg til denne kulinariske opplevelsen som ikke bare vil glede smaksløkene dine, men også gi deg nærkontakt med den mexicanske kulturen.

Varighet: Ca. 5-6 timer

Turen inkluderer: Transport, guide, drikkevarer og det måltidet du selv har tilberedt

Prisen gjelder når minst 2 personer deltar

Husk å opplyse om eventuelle allergier eller preferanser ang. mat og drikke, når du bestiller turen.

Pris:
Per person fra:  1.580 kr.
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14