TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideColibri Beach

Colibri Beach

PLAYA DEL CARMEN

Boutiquehotellet Colibri Beach er en ekte mexicansk perle med havet som nærmeste nabo. Hotel Colibri Beach ligger rett ved Playa del Carmens hvite sandstrand og i kort avstand til byens livlige gater med restauranter og butikker for enhver smak. En mer sentral beliggenhet får du ikke.

Hotellet har 33 rom, som alle er innredet i lyse farger i rustikk mexicansk stil med tremøbler og dekorative detaljer som gir stedet en avslappet og hjemmekoselig atmosfære.

Alle rom har aircondition, Wi-Fi, TV, minikjøleskap, safe og eget bad med hårtørker. Fra rommets balkong er det utsikt til hotellets tropiske hage, og her faller det helt naturlig å slange seg i en hengekøye og nyte feriefølelsen.

Den inkluderte frokosten består av populære småretter fra det amerikanske kjøkkenet. Til hotellet hører også den stemningsfulle og livlige Lido Beach Club, og her serveres det smakfulle internasjonale og lokale retter. Når dagen er på hell, og du fremdeles er iført badetøy, er det perfekt å nyte en forfriskende mexicansk Margarita før kveldens gode middag.

Pris for oppgradering fra HM Playa del Carmen, pr. natt:
Garden View Room Per person fra:  180 kr.
Pris for ekstra overnatting, pr. natt:
Garden View Room Per person fra:  1.060 kr.
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14