TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideHistórico Central

Histórico Central

Mexico City

Hotellet ligger sentralt i Mexico Citys historiske sentrum, kun 5 minutters gange fra den sentrale plassen Zócalo, der Nasjonalpalasset, Templo Mayor og den store katedralen ligger. Alameda-parken og det berømte Palacio de Bellas Artes, der skaper en vakker ramme for Mexicos kulturliv, ligger 5 minutters gange fra hotellet.

Den gamle kolonitidsbygningen er blitt renovert og har fått en elegant og moderne look, men mye av bygningens historiske preg er bevart, blant annet det hyggelige atriet i midten av bygningen.

Alle de 81 rommene er stilfullt innredet, og her finner du safe, aircondition, kabel-TV, elektrisk vannkjele til kaffe og te samt Wi-Fi. I hver etasje er det vann og frisk frukt til gjestene. Du kan også bruke hotellet treningsrom.

På hotellets kafe og kaffebar serveres din inkluderte frokost som buffet i hyggelige omgivelser. Kafeen serverer også en lett lunsj og middag, men vær oppmerksom på at hotellet ikke har egen restaurant. Her anbefaler de søsterhotellet Hotel Zócalo Centrals takterrasse-restaurant, Balcón de Zócalo, der du kan glede deg til både en mexicansk gastronomisk opplevelse og den fantastiske utsikten over byen. Denne restauranten ligger ca. 500 meter fra hotellet.

Pris for oppgradering fra Best Western Hotel Majestic, pr. natt:
Standard Room Per person fra:  440 kr.
Pris for ekstra overnatting pr. natt:
Standard Room Per person fra:  990 kr.
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14