TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsidePetit Lafitte

Petit Lafitte

Playa del Carmen

Rundt 15 minutters kjøring nord for Playa del Carmen ligger det sjarmerende Petit Lafitte Beach Front Hotel and Bungalows rett ved Det karibiske hav. Dette stedet har en deilig, avslappende atmosfære og er perfekt for alle som ønsker et litt mer avsidesliggende opphold og en rolig avslutning på ferien. Hengekøyer i vaiende palmer og lyden av brusende bølger fra det asurblå havet skaper rammen for den feriestemningen du ikke kan unngå å føle her.

Petit Lafitte har rom som er rustikt innredet med tremøbler og flisgulv og gjennomgående er inspirert av mexicansk kultur. Alle rom har aircondition, takvifte, safe,TV, Wi-Fi og eget bad med hårtørker. De har også minibar og kaffemaskin, så alt ligger til rette for å ta seg en forfriskning eller en god kopp kaffe på den private balkongen eller terrassen.

På Petit Lafitte er det gode muligheter til å prøve det mexicanske kjøkkenet, kjent for sine friske råvarer og velsmakende krydder. På oppholdet ditt er frokosten inkludert, og det er mulig å bestille dagens øvrige måltider på den populære restauranten El Fogón del Capitán og på den hyggelige strandbaren.

Hvis du ønsker litt ekstra avslapning, kan du delta i yoga tidlig om morgenen eller prøve et av de avstressende tilbudene på hotellets wellness-område. Hvis du heller vil være i aktivitet, kan du svømme noen lengder i bassenget eller bare jogge litt i den vakre naturen rundt deg.

Pris for oppgradering fra HM Playa Del Carmen, pr. natt:
Standard Room Per person fra:  1.105 kr.
Beach View Bungalow Per person fra:  1.370 kr.
Pris for ekstra overnatting, pr. natt:
Standard Room Per person fra:  1.990 kr.
Beach View Bungalow Per person fra:  2.250 kr.
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14