TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideThe Reef Coco Beach Resort

The Reef Coco Beach Resort

Playa del Carmen

I utkanten av den populære feriebyen Playa del Carmen, helt nede ved havet, ligger den familievennlige all-inclusive resorten The Reef Coco Beach.

Her kan du slappe av etter en opplevelsesrik reise ved et av de store svømmebassengene, nyde de komfortable liggestolene på stranden eller delta i en av resortens mange spennende aktiviteter som foregår fra morgen til kveld.

Hvis du skulle trenge litt avveksling fra avslapningen ved bassenget eller stranden, kan du bl.a. bruke resortens treningssenter, spille tennis, låne en sykkel og dra på oppdagelsesferd, eller hva med en tur i kajakk langs den karibiske kysten? Disse aktivitetene er også inkludert i oppholdet ditt.

Resorten har også en barneklubb, og her er det hele dagen morsomme aktiviteter for de minste.

Resortens rom er innredet i lyse farger og har enten privat balkong eller terrasse, der du kan nyte utsikten til de frodige omgivelsene og vaiende palmene som omkranser hele resorten.  Alle de 196 rommene har aircondition, TV, minibar, safe samt eget bad med hårtørker og toalettartikler. Wi-Fi kan kjøpes i resepsjonen.

Ditt all-inclusive-opphold inkluderer alle måltider, snacks, utvalgte drikkevarer og lokale cocktails. Frokost og lunsj serveres som buffet, og alltid i restaurant Miramar. Der har du flott utsikt til havet. Hvis du blir sulten i løpet av dagen, kan du ta en burger eller litt nachos i snackbaren Eli Kalmar eller svømme direkte til poolbaren Azul 48 og få en kjølig forfriskning.

Om kvelden kan du velge mellom å spise på restaurant Miramar, som serverer en stor internasjonal buffet, på den italienske á la carte-restauranten Rosinella eller på den meksikanske á la carte-restauranten Sabor Latino. Husk at du må bestille bord til á la carte-restaurantene i resepsjonen, gjerne i god tid.

Det er mulig å oppgradere ditt all-inclusive-opphold til et Premium all-inclusive-opphold, noe som blant annet også gir adgang til den japanske á la carte-restauranten Samurai og loungebaren Bar & Mar, samt et større utvalg drinker i de andre barene. Rommet blir også oppgradert med gratis Wi-Fi, kaffemaskin og et kjøleskap med daglig påfyll av brus og øl. Oppgraderingen gir deg også 25 % rabatt på spabehandlinger på resorten. Det er også inkludert et dagpass til søsterhotellet Reef Playacar, der du kan bruke fasilitetene der en hel dag.

I tillegg kan du lokalt kjøpe ekstra aktiviteter, som f.eks. snorkelturer, dykking og spansk-/danseundervisning, spabehandlinger, eller kanskje en romantisk middag på stranden.

Bare 10 minutters gange fra resorten ligger Playa del Carmens trendy gågate, 5th Avenue, med et stort utvalg av butikker, kafeer og restauranter.

Pris for oppgradering fra HM Playa del Carmen, pr. natt:
Standard Room inkl. Superior all-inclusive Per person fra:  620 kr.
Pris for ekstra overnatting, pr. natt:
Standard Room inkl. superior all-inclusive Per person fra:  2.075 kr.
Pris for pensjon, pr. natt:
Fra Superior all-inclusive til Premium all-inclusive Per person fra:  400 kr.
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14