TRYGGHETSGARANTI - LES MER
16 dager

Peru med Salkantay-vandring

Se Andesfjellene på en flott vandring til Salkantay-fjellet som avsluttes ved Machu Picchu. Du kommer også til Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøen og inkaenes gamle hovedstad, Cusco.

Peru med Salkantay-vandring
Peru med Salkantay-vandring
16 dager
ForsideLatin-AmerikaPeruPeru med Salkantay-vandring

Peru med Salkantay-vandring

Se Andesfjellene på en flott vandring til Salkantay-fjellet som avsluttes ved Machu Picchu. Du kommer også til Lima, Arequipa, Colca Canyon, Titicacasjøen og inkaenes gamle hovedstad, Cusco.

ForsideLatin-AmerikaPeruPeru med Salkantay-vandring
Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Fly fra Norge til Lima og retur fra Cusco med flybytte underveis
 • 1 innenriksflyvning: Lima – Arequipa
 • Transfer fra og til flyplassene (foregår i mindre internasjonale grupper)
 • Buss: Arequipa – Colca Canyon – Puno – Cusco
 • 11 overnattinger på gode hoteller, inkl. frokost
 • Salkantay-vandring med 2 netter i telt og 1 natt på hotell i Aguas Calientes. Transport fra og til Cuzco, engelsktalende guide, helpensjon og guidet omvisning i Machu Picchu
 • 6 x lunsj (dag 4, 6, 7, 10, 11, 12)
 • 3 x middag (dag 10, 11, 12)
 • Individuell rundreise, men alle utflukter foregår i mindre internasjonale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – Prisen gjelder ved min. 2 reisende. Forhør deg om prisen hvis du reiser alene

Omfattende utfluktspakke:

 • Halvdags byrundtur i Lima, inkl. besøk på Larco Museum
 • Halvdags byrundtur i Arequipa, inkl. besøk i Santa Catalina-klosteret
 • Guidet utflukt til Colca Canyon med termalbad, jordbruksterrasser og kondorer
 • Heldagsutflukt på Titicacasjøen med besøk til Uros-folket og øya Taquile
 • Halvdagsrundtur i Cusco og de omliggende inkaruinene
 • Heldagsutflukt til inkaenes Hellige dal, inkl. den åpne museumsbyen Ollantaytambo
 • Inngangsbilletter til de nevnte severdighetene

REISEN KORT & GODT

På denne reisen får du oppleve Perus høydepunkter med besøk i hovedstaden Lima, den vakre hvite byen Arequipa, den dype kløften Colca Canyon, Titicacasjøen og Urosfolket, inkaenes vakre, gamle hovedstad Cusco og en fantastisk vandring rundt Salkantay-fjellet til den sagnomsuste ruinbyen Machu Picchu.

Ruten til Salkantay er fantastisk vakker. Den går gjennom Andesfjellene, med utsikt til flere snødekte fjelltopper, bl.a. Salkantay på 6.271 meter. Dette er et godt alternativ til den populære inka-vandringen hvis den er utsolgt. Mange velger også Salkantay-vandringen fordi det er færre mennesker underveis på denne ruten og opplevelsen føles mere unik og autentisk.

Gled deg til en reise der du både får oppleve Perus spennende kultur og historie, imøtekommende befolkning og praktfulle natur.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Dra på eventyr i Andesfjellene på en utfordrende 4-dagers vandring rundt det snødekte Salkantay-fjellet og avslutt med et besøk ved inkaruinene Machu Picchu
 • Se de ville lamaene beite på Andesfjellenes høysletter på vei mot kløften Colca Canyon
 • Se fargerike indianersamfunn på en båttur på den vakre Titicacasjøen
 • Se arven fra den spanske kolonitiden med overdådige plasser og katedraler i Lima, Arequipa og Cusco

Reisene våre inkluderer altid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle overnattinger
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Døgnbemannet telefon – Vi er med deg hele veien
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst i Lima

I dag går turen fra Norge til Peru med mellomlanding(er) underveis. Når du kommer til Limas flyplass, blir du møtt av en representant fra vår samarbeidspartner i Peru, som transporterer deg til hotellet ditt. Det tar ca. 1 time å komme fra flyplassen til hotellet. På denne turen kan du få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha om reisen din. Etter ankomst på hotellet er resten av dagen til fri disposisjon.

Dag 2: Byrundtur i Lima

I dag skal du på en halvdags byrundtur i Lima for å bli nærmere kjent med den peruanske hovedstaden som ble grunnlagt i 1535 av Francisco Pizarro. Du besøker den sentrale, flotte og livlige plassen Plaza Mayor, som er omgitt av fotogene kolonitidsbygninger og prydes av rosehager, høye palmer og et springvann med byens skytsengel på toppen. Kolonitidsbygningene omfatter bl.a. presidentpalasset, erkebispens palass og Limas mektige katedral fra 1555, der de jordiske restene av byens grunnlegger Pizarro hviler.

Du besøker San Fransisco-klosteret og den tilhørende kirken fra 1674, som sies å være byens flotteste barokkirke. I klosteret finner man fine mosaikkfliser fra Sevilla og freskomalerier som ble oppdaget da deler av yttermuren ble ødelagt under et jordskjelv. Hele anlegget med kloster og kirke er bygget over katakombene som ble brukt som gravsted under krigen. I dette anlegget er det også et museum for religiøs kunst og et bibliotek med mer enn 25.000 bøker.

Heretter går turen videre til San Isidro-distriktet, der du finner attraktive parker og den moderne bydelen Miraflores. Bydelen består av strender, flotte hager og plasser med hyggelige kafeer og restauranter.

Byrundturen avsluttes med et besøk på Larco-museet, et av Limas mest kjente museer. Det er viet precolombiansk kunst og har en omfattende samling interessante gjenstander fra ulike precolombianske kulturer, blant annet Moche, Nazca, Chimú og Inka.

Resten av ettermiddagen og kvelden er til fri disposisjon.

Dag 3: Fly fra Lima til Arequipa – byrundtur i Arequipa (2 335 meter)

Arequipa ligger vakkert til i Andesfjellene, i nesten 2 400 meters høyde, med vulkanene Misti (5 822 m), Chachani (6 057 m) og Pichu-Pichu (5 669 m) som flott kulisse. Byen kalles også “Den hvite by” fordi de fleste husene er bygd av hvit vulkanstein.

Du blir hentet på hotellet ditt i Lima og kjørt til flyplassen. Herfra flyr du til den sjarmerende byen. Det er en flyreise på ca. 1,5 time. Ved ankomst i Arequipa blir du hentet på flyplassen og kjørt til hotellet ditt.

Om ettermiddagen skal du på byrundtur og se de mange fornemme herskapshusene og kolonitidsbygningene fra 1700-tallet med utskårne dører, franske vinduer og hyggelige bakgårder. Du får også se byens sentrale plass, Plaza de Armas, med palmer, gamle gasslykter, springvann og naturligvis byens enorme katedral.

Deretter venter Arequipas største attraksjon, Santa Catalina-klosteret, der det en gang bodde mer enn 400 nonner. Santa Catalina ble grunnlagt i 1580 av den rike enken Maria de Guzmán. Klosteret var primært for overklassen, og i kolonitiden var det vanlig at familiens nest eldste barn skulle tjene kirken. Jentene ble brakt til klosteret allerede i tre-årsalderen og kom aldri utenfor murene igjen.

Klostret har flere ganger blitt rammet av jordskjelv, men det er gjenoppbygd i opprinnelig stil, og de historiske bygningene står her fremdeles. Selv om klosteret i dag er åpnet for offentligheten, bor det fremdeles en liten religiøs orden i den ene enden av anlegget. I vår tid kan imidlertid nonnene fritt motta besøk og forlate Santa Catalina-klosteret når de vil.

Siste stopp på turen er Yanahuara-plassen, der det er gode muligheter til å ta flotte bilder av det imponerende vulkanlandskapet som omgir byen.

Kvelden er til fri disposisjon i Arequipa.

Overnatting:
Dag 4: Buss fra Arequipa til Chivay i Colca Canyon (3 650 meter)

Tidlig om morgenen går turen til Colca Canyon, en 3 400 meter dyp kløft og faktisk en av de dypeste kløftene i verden. Til sammenligning er den omtrent dobbelt så dyp som Grand Canyon i USA.

De neste par dagene får du virkelig oppleve de mektige Andesfjellene. Du krysser den spektakulære høysletten Altiplano. Den er kjent for sitt tørre, golde landskap med store åpne vidder der du kan få øye på beitende lamaer og alpakkaer. Flere steder kjører du i over 4 000 meters høyde. Det høyeste passet og utsiktspunktet på ruten heter Mirador de los volcanes, og herfra har du i klart vær en fantastisk utsikt til de omliggende vulkanene. Utsiktspunktet ligger i ca. 4 900 meters høvde, og du vil nok raskt merke at den tynne luften i denne høyden gjør det mer anstrengende å puste. Derfor blir det også bare et raskt fotostopp før du fortsetter ned mot byen Chivay, som fungerer som inngang til Colca Canyon.

Om ettermiddagen er det tid til litt livsnytelse i Chivays varme bad. De oppvarmes naturlig av områdets vulkanske aktivitet. Chivay er også omgitt av høye vulkaner: Sabancaya på 5 976 meter og Ampato på 6 288 meter.

Avstand: Cirka 167 km

Transporttid: Ca. 4 timer

Dag 5: Utflukt til Colca Canyon - buss til Puno (3 827 meter)

Etter frokost kjører du til det storslåtte utsiktspunktet Mirador Cruz del Condor, der du har utsikt over en av de dypeste delene av Colca Canyon. Det er en helt fantastisk opplevelse å stå her og se ned i og ut over den enorme kløften. Her kan du være så heldig å se kondorer sveve lydløst over hodet ditt. Kondoren er verdens største rovfugl og har et vingespenn på opptil 3 meter. Den bruker de varme luftstrømmene som stiger til værs fra kløften til å få luft under vingene.

Etter denne imponerende naturopplevelsen skal du gå en kort tur i dalen, og der kan du se de gamle landbruksterrassene som har vært i bruk i flere århundre. Det er også gode muligheter til å kjøpe fargerike suvenirer. Deretter kjører du tilbake til Chivay for å spise lunsj før du setter deg på bussen til Puno.

Puno ligger ved Titicacasjøen, den største sjøen i Sør-Amerika og verdens høyest beliggende navigerbare sjø. Byen hadde en viktig historisk betydning for inkaene. Det var nemlig her at den første inkaen, Manco Capac, steg opp av Titicacas vann, grunnla inkaenes imperium og ble den første kongen i Cusco. I dag er Puno en landbruksby som spesielt driver med oppdrett av lamaer og alpakkaer, og derfor kan ullvarer kjøpes til gode priser her.

Avstand: Chivay – Cruz del Condor t/r + Chivay – Puno: Ca. 385 km

Transporttid: Ca. 9 timer

Dag 6: Utflukt på Titicacasjøen (3 810 meter)

I dag skal du på en heldagsutflukt på Titicacasjøen, som deles av Peru og Bolivia. Her venter det et spennende møte med to meget forskjellige høylandindianersamfunn, der gamle tradisjoner fremdeles holdes i hevd.

Fra byens havn seiler du først ut til de flytende sivøyene, Islas Uros, som fremdeles er bebodd av Uros-folket. Dette folket bruker sjøens gratis byggematerialer, nemlig de sterke totorasiven, til bl.a. å bygge, øyer, hus og båter. Selv om øyene i dag er blitt litt kommersielle, er det fremdeles fascinerende å lære om Uros-folkets kultur og gamle tradisjoner og ikke minst beundre deres imponerende håndverk.

Heretter seiler du videre til den fredelige øya Taquile. Den er spesielt kjent for sitt fargerike kunsthåndverk og sine “strikkende menn”. Her på øya er det nemlig mennene som strikker, og det er de veldig flinke til! Mønsteret på en manns strikkelue, en chullo, viser både kreativiteten og den sivile statusen hans. Kvinnene står for at spinne garnet og veve. Det er kvinnene som vever de vakre beltene til mennenes klesdrakter.

Du spiser lunsj på den vakre, kuperte øya, og deretter tar guiden deg med på en tur til fots, opp til øyas høyeste punkt. Her er det flott utsikt over Titicacasjøen, med høye fjell i bakgrunnen.

Midt på ettermiddagen seiler du tilbake til Puno, og resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 7: Buss fra Puno til Cusco (3 400 meter)

I dag har du en lang, men opplevelsesrik reise foran deg. Du blir hentet på hotellet ditt og kjørt til busstasjonen. Der venter en buss på å kjøre deg til Cusco, en gang Inkarikets formelle hovedstad og i dag en elegant, blomstrende flerkulturell by.

Du krysser Altiplano, der du kanskje får se vicuñas, et dyr som er i familie med kamelen men som kan minne om en lama eller en alpakka. Underveis blir det flere stopp, og du vil få guidet omvisning ved gamle ruiner og monumenter, bl.a. ved Pukara-museet. Pukara var den første regionale byen like ved Titicacasjøen, og den kan dateres tilbake til 500 f.Kr. Museet er en del av et arkeologisk utgravingsområde der man har funnet imponerende steinskulpturer, keramikk og andre interessante arkeologiske funn som gir et interessant innblikk i den andinske sivilisasjonens historie.
Deretter passerer du La Raya, som med sine 4 319 meter er det høyeste punktet på ruten. Deretter går det nedover og gjennom en flott dal der det blant annet dyrkes avlinger som poteter og mais. Du kommer frem til Raqchi, der du ser ruinene av templet Viracocha, et av inkaenes helligste steder. Siste stopp før Cusco er den berømte kolonitidskirken Andahuaylillas, bedre kjent under navnet “Sixtine Chapel of the Americas” på grunn av sine flotte takmalerier og andre kunstverk.

Ved ankomst i Cusco sjekker du inn på hotellet ditt, og om kvelden kan du gå på oppdagelsesferd i byen og spise på en av de gode restaurantene.

Avstand: Ca. 390 km

Transporttid: Ca. 10 timer, inkl. stopp

Dag 8: Byrundtur i Cusco (3 400 meter)

Morgenen/formiddagen er til fri disposisjon til å gå på oppdagelsesferd i byen eller til litt velfortjent avslapning før du om ettermiddagen skal på rundtur i og omkring Cusco.

Du besøker byens sentrale plass, Plaza de Armas, der mange viktige begivenheter i Cuscos historie har funnet sted, og som i inkatiden ble kalt Hucaypata eller ”Krigernes plass”. På denne plassen ligger også Cuscos katedral, som ble bygget i kolonitiden over et av inkaenes palasser og er flott blanding av spansk renessansearkitektur og inkaenes fine steinarbeider. Fra katedralen går turen videre til det som en gang var et av inkarikets viktigste templer, soltempelet Koricancha. Det tidligere storslåtte soltempelet er bygget uten mørtel, og hver enkelt stein passer perfekt inn i konstruksjonen.

Deretter går turen videre til ruinene nord for Cusco, der første stopp er Kenko, en inkahelligdom med en fem meter høy steinblokk som sies å ligne en puma. Hele stedet er tilegnet dyrkelsen av Moder jord, og du finner her vannkanaler uthugget i massive klipper og et underjordisk rom. Turen går videre til den mindre festningen Puka Pukara, der trapper, tunneler, tårn og terrasser er hugget ut i fjellsiden. Denne festningen sies å ha voktet veien til og fra inkaenes Hellige dal. Det nest siste stoppet er det hellige badestedet for inkaenes herskere og kongelige kvinner, Tambomachay, som faktisk er i stand til å levere vann den dag i dag.

Siste stopp er militæranlegget Sacsayhuaman. Det ligger vakkert til med utsikt over Cusco og er et spennende eksempel på inkaenes arkitektoniske ferdigheter. Anlegget er meget imponerende, med doble murer bygget av utskårne granittblokker. Noen av dem veier mer enn 125 tonn.

Turen går tilbake til Cusco, der du har kvelden til fri disposisjon.

Dag 9: Utflukt til Den hellige dal (ca. 2 800 - 3 400 meter)

I dag blir det utflukt til Urubamba-dalen, inkaenes Hellige dal. Her besøker du byen Pisac, og den er spesielt kjent for sine fargerike indianermarkeder og de imponerende ruinene ovenfor byen. På markedene kan du kjøpe alt fra peruanske ullgensere og musikkinstrumenter til smykker, malerier og vevnader. Ruinene over byen er bygget med mindre stein enn dem i Sacsayhuaman, men med den samme presisjonen når det gjelder uthugging og tilpasning. Flotte byggverk, med en like flott utsikt.

Etter lunsj går turen videre til byen Ollantaytambo, som ligger i hjertet av dalen. Byen fungerer som en åpen museumsby, for alle innbyggerne holder fast på de gamle tradisjonene og lovene som er overlevert fra forfedrene. Det er en utrolig sjarmerende by, som i tillegg til sin status som levende museum også er kjent for ruinene ved samme navn, som består av templer, bad og imponerende militære installasjoner.

Deretter har du resten av dagen til fri disposisjon i Cusco.

Avstand: Ca. 160 km

Transporttid: Ca. 10 timer, inkl. stopp

Dag 10: Buss fra Cusco til Marcoccasa – Soraypampa (3 900 meter)

Gled deg til å snøre vandrestøvlene, for i dag legger du ut på Salkantay-vandringen. Salkantay er et gammelt ord fra quechua-språket som betyr ”Det ville fjellet”. Og det er også en krevende og utrolig spennende naturopplevelse som venter deg i Andesfjellene de neste 4 dagene. Vandringen avsluttes med et besøk i Machu Picchu, inkaenes sagnomsuste ruinby.

Du blir hentet på hotellet tidlig om morgenen og kjørt til byen Marcoccasa, der vandringen starter. Her møter du resten av vandregruppen din og laget av bærere, hesteførere, kokker, og selvfølgelig guiden din, som skal hjelpe deg igjennom de neste dagenes vandring i Andesfjellene.

I klart vær er det mulig å få et glimt av La Veronica (5.750 meter), et av de høyeste fjellene i Urubamba-fjellkjeden, samt mange av Vilcabamba-toppene i det fjerne. Du passerer små fjellandsbyer og områder med tåkeregnskog der det vokser mange sjeldne blomster og orkideer. Her er det også mulighet for å se bittesmå kolibrier. Du vandrer videre mot den snødekte toppen av Tucarhuay (5.910 meter). Her begynner skogen og den tette vegetasjonen å endre seg, og du kommer til den gressfylte dalen Soraypampa, der dere spiser lunsj og slår leir for natten.
Etter lunsj har du mulighet til å vandre opp til den vakre sjøen Humantay, som ligger i 4.220 meters høyde. Turen tar ca. 1 time hver vei.

Middagen serveres i spektakulære omgivelser, og når mørket senker seg, vil en stjernehimmel uten like stråle over deg. Sørg for å få en god natts søvn, for morgendagens vandring er turens hardeste.

Transporttid fra Cusco til Marcoccasa: Cirka 3,5 timer
Avstand: Ca. 16 km
Vandretid: Ca. 6-8 timer
Vanskelighetsgrad: Moderat

Dag 11: Soraypampa – Salkantay-passet – Andenes (3 300 meter)

Dagen i dag blir den hardeste på vandringen. Du starter derfor med en næringsrik frokost, slik at du har energi til å vandre den bratte ruten opp til Salkantay-passet, som ligger i 4.600 meters høyde. Det er vandringens høyeste punkt, og turen til toppen er hard. Husk å gå i ditt eget tempo og ta de pausene du trenger underveis. Fra toppen av passet blir du belønnet med en ubeskrivelig utsikt til bl.a. Salkantay-fjellets vakre snødekte topp i 6.271 meters høyde. Etter en velfortjent hvil starter nedstigningen, og du kan igjen nyte den skiftende vegetasjonen som langsomt endrer seg fra gold og bar til frodig tåkeskog.

Etter lunsj fortsetter du til Andenes (3.300 meter), der det slås leir for natten. Nyt din siste natt i telt i Andesfjellenes betagende natur og fantastiske stilhet.

Avstand: Ca. 19 km
Vandretid: Ca. 7-8 timer
Vanskelighetsgrad: Moderat – høy

Dag 12: Andenes – Chaullay – Lucmabamba – Aguas Calientes (2 040 meter)

Etter at frokosten er spist og leiren pakket sammen, vandrer du ned mot byen Lucmabamba. Du går langs gamle inkastier, og passerer flere kaffe- og fruktplantasjer på veien.
Etter lunsj i Lucmabamba blir du hentet av en bil og kjørt ned til Urubamba-elven og vannkraftverket. Herfra hopper du på toget og reiser til byen Aguas Calientes. Transporttiden er ca. 2 timer.

Aguas Calientes ligger ved foten av Machu Picchu, og her skal du sove i natt.

Etter å ha sjekket inn på hotellet, har du resten av ettermiddagen og kvelden på egen hånd i den lille byen. Det er lurt å gå tidlig til sengs, da du skal opp tidlig neste dag.

Avstand: Ca. 17 km
Vandretid: Cirka 6-7 timer
Vanskelighetsgrad: Moderat

Overnatting:
Dag 13: Besøk til inkaruinbyen Machu Picchu – tog/buss tilbake til Cusco (3 400 meter)

I dag går turen mot den fantastiske ruinbyen Machu Picchu, et av verdens sju nye underverk og et av turens absolutte høydepunkter. Machu Picchu ligger på en bratt grønn fjellrygg, omgitt av tåkeskog, grønne fjelltopper og, lengre ute i horisonten, snødekte fjelltinder. Du tilbringer hele morgenen og formiddagen i dette verdensberømte området, som i 1983 ble oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Her får du en guidet omvisning og ser den gjennomtenkte inkaarkitekturen med smale terrasser på de bratte sidene av fjellet, samt områder med begravelsesplasser, fengsler, små boliger og templer. I denne ruinbyen ser man hvordan inkaene brukte sine utmerkede byggekunnskaper og -ferdigheter på en optimal måte.

Machu Picchu ble bygget i Inkarikets storhetstid, rundt år 1462, men det ble forlatt igjen mindre enn 100 år senere, trolig pga. en vannkoppeepidemi. Den 24. juli 1911 gjenoppdaget den amerikanske oppdagelsesreisende Hiram Bingham området, som i dag er Perus mest populære severdighet og et av verdens mest velkjente arkeologiske områder.

Etter den guidede omvisningen har du tid til å utforske området på egenhånd.

Ettermiddagen er til fri disposisjon i byen Aguas Calientes. Du kan slappe av og spise lunsj på en av byens mange restauranter. Trenger du å lindre dine stive muskler etter de siste dagenes vandring? Da anbefaler vi et besøk på byens termalbad – de såkalte hot springs, som også har gitt byen navnet Aguas Calientes, og det betyr varmt vann.

Sent på ettermiddagen/tidlig om kvelden går turen tilbake til Cusco med tog og buss. Det nøyaktige tidspunktet får du av guiden etter omvisningen i Machu Picchu. Ved ankomst i Cusco blir du kjørt til hotellet ditt.

Transporttid fra Aguas Calientes tilbake til Cusco (tog + buss): Ca. 4 timer

Dag 14: Cusco på egen hånd (3 400 meter)

I dag er det ikke planlagt noen utflukter, og dagen er til fri disposisjon. Du vil kanskje kjøpe de siste suvenirene, eller bare rusle rundt i denne vakre historiske byen.

Hvis du har lyst til å oppleve enda mer av flotte Andesfjellene, kan vi anbefale å kjøpe en utflukt til det storslåtte Rainbow Mountain. Dette fjellet er bare ett av de mange, flotte regnbuefargede fjellene litt utenfor Cusco, og fjellenes farger er skapt av kombinasjonen av fargerike mineraler. Det er en helt unik opplevelse å se et fjell med så mange flotte farger.

Vi tilbyr også en utflukt til inkaruinene ved Moray og saltgruvene i Maras, eller hva med å delta på et lite matlagingskurs som gir deg et interessant og velsmakende innblikk i det peruanske kjøkkenet?

Dag 15: Hjemreise

I dag går turen hjem, med mellomlanding(er) underveis. Du blir hentet på hotellet ditt og kjørt til flyplassen. Tidspunktet avhenger av når flyet ditt går.

Dag 16: Hjemkomst

Du kommer tilbake til Norge etter en opplevelsesrik ferie.

Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Vær oppmerksom for at prisen for enkeltrom kun gjelder ved min. to reisende. Kontakt oss hvis du reiser alene. 
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
FØR DU REISER
Godt å vite
Latin-Amerika
Tom Søndergaard

Tom er vår Latin-Amerika-spesialist og har over 28 års erfaring med reiser i Latin-Amerika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14
HVORFOR REISE MED TOURCOMPASS?
Derfor velger kundene oss
 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen
 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper
 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av samarbeidspartnere
 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs
UTFORSK
Se alle våre spennende reisemål