TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideOasia Downtown Hotel

Oasia Downtown Hotel

Singapore

Oasia Downtown er en av Singapores mest iøynefallende bygninger. Det 27-etasjer høye hotellet med sine 314 rom rager som en grønn oase mellom de andre grå skyskraperne, så man kan ikke unngå å legge merke til det.

Det er ikke bare utenfra du kan beundre den spektakulære måten denne bygningen omfavner naturen på, midt i storbyen. I 27. etasje ligger nemlig takterrassen, og den er prydet med 21 forskjellige slags slyngplanter og vinstokker. Her er det gode muligheter til å slappe av på en solseng ved siden av et av de to bassengene. Noen etasjer lenger ned finner du enda en terrasse, og også den er en frodig oase. Sett deg i loungeområdet med en god bok eller finn frem treningstøyet og gjør noen øvelser på det grønne gresset mens du nyter den fantastiske utsikten. Du kan også bruke hotellets treningsrom, som er åpent 24 timer i døgnet.

Hvis du er litt trøtt og trenger en lur, men likevel vil beundre utsikten over byen, er det null problem! Rommene ligger nemlig i de høyere etasjene, så her kan du trekke fra gardinene og våkne opp til byutsikten. Alle rom har aircondition, WI-FI, TV, safe, strykejern og -brett, minibar samt gratis te- og kaffefasiliteter. På badet finner du regndusj, toalettartikler og hårtørker.

Det er også to forskellige spisesteder som hører til hotellet. The Lady Marmelade Pantry er en moderne bistro, og den italienske OSO Ristorante skjemmer deg også bort med velsmakende retter. I tillegg har hotellet sin egen bar, Cin Cin,, som har spesialisert seg på gin.

Oasia Downtown ligger i gangavstand til de fleste av byens severdigheter og nær blant annet Marina Bay Sands og Gardens by the Bay. Hvis du er blitt sliten i bena, ligger den nærmeste metrostasjonen bare 2 minutters gange unna.

Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14