TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideKruger Gate Hotel

Kruger Gate Hotel

Sabie River, Kruger Nationalpark

Når pris, kvalitet og beliggenhet danner en høyere enhet!

Fra det hyggelige loungeområdet ved det ene bassenget har du utsikt mot Kruger nasjonalpark på den andre siden av Sabie River. Tidlig om morgenen eller sent på dagen er lyset helt fantastisk, og hvis du er heldig, kommer det kanskje en flokk elefanter ned til elven for å bade.

Middagen spiser du i den hyggelige boma-en, der det ofte er lokal dans og musikk. Frokost kan du spise på restauranten eller på utendørsterrassen. Hvis du blir litt søtsugen i løpet av dagen, kan vi varmt anbefale å stikke innom den lille kiosken som serverer kaffe og kaker og ligger praktisk til midt i loungeområdet.

Fellesområdene på lodgen er fantastisk flotte og frister til å sette seg til rette i en god stol – med en bok og en kopp kaffe (eller kanskje en drink litt senere på dagen).

Spaet tilbyr et stort utvalg behandlinger, treningsrommet er velutstyrt, og lodgen har både tennis og minigolfbaner – og to bassenger.

Rommene er store og innbydende, og alle har utsikt til hagen og dets fugle- og dyreliv. Alle rom har aircondition, hårtørker, safe, internasjonale stikkontakter og TV.

Og ikke helt uviktig: lodgen ligger bare få hundre meter fra Paul Kruger Gate.

Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14