TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideNkambeni Safari Tented Camp

Nkambeni Safari Tented Camp

Kruger nasjonalpark

Vil du være midt i naturen – uten å måtte gi avkall på komforten? Da er Nkambeni Tented Camp stedet for deg.

Her bor du i romslige, flotte lerretstelt som står på plattformer over bakken. Teltene har moderne fasiliteter som tregulv, elektrisitet, aircondition, gode toalett- og badefasiliteter og mulighet til å lage te og kaffe. Takket være lerretsveggene kan du likevel fremdeles høre og lukte naturen, for den er rett utenfor! Her er det både telt med dobbeltseng og telt som er spesielt egnet til familier. Alle telt har egen veranda.

Leiren ligger i et privat område inne i selve Kruger nasjonalpark, og fra bassenget har du flott utsikt inn mot nasjonalparken. Ofte holder en flokk flodhester til i elven rett nedenfor den store gressplenen – og det er satt opp benker (og gjerder!), slik at du i ro og mak kan sitte og lytte til flodhestenes prusting og plasking i vannet.

Leiren har en meget god restaurant, en livlig bar, en utmerket liten butikk og flere “bomaer”, typiske sørafrikanske bålplasser der maten serveres under åpen himmel.

Leiren er resultatet av en målrettet innsats for å opprette arbeidsplasser i landsbyene rundt, og med 150 telt er Nkambeni en relativ stor leir. Teltene er fordelt over et stort område og ligger i skyggen under høye trær, så de “blender” inn i naturen rundt. Teltene er forbundet av stier.

Det er en helt spesiell atmosfære på Nkambeni – spesielt sent på ettermiddagen når alle gjestene vender tilbake fra dagens safari og forteller om sine mange opplevelser i baren.

Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14