TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideBåtsafari, sykkeltur og matlagingskurs

Båtsafari, sykkeltur og matlagingskurs


Du blir hentet på hotellet og kjørt til Mahamodara, startstedet for dagens utflukt. Her går du ombord i en liten båt tar deg med oppover den menneskeskapte kanalen Kepu Ela. Kanalen ble laget under det hollandske kolonistyret for å frakte varer som bl.a. pepper og kanel fra landsbyene ved Galle. Med på turen er en lokal guide som hjelper deg med å identifisere alle fugleartene langs elven.

Båten legger til kai ved den lille sjarmerende landsbyen Wakwella. Her besøker du det lokale kokosskall-verkstedet og ser hvordan kokosskall kan brukes til å lage forskjellige kjøkkenredskaper.

Deretter får du utlevert sykkel, for du skal på en hyggelig sykkeltur gjennom landsbyen. Ruten er flat, så de fleste kan være med. Sykkelturen gir et godt innblikk hvordan livet er i en tradisjonell srilankisk landsby. På turen sykler du bl.a. forbi jungel, rismarker og tradisjonelle hus. Du stopper ved en liten butikk der du kjøper grønnsaker som skal brukes til dagens lunsj.

Fremme ved en tradisjonell hytte venter et interessant matlagingskurs som garantert vil gi deg vann i munnen. På kurset forteller verten om tradisjonelle matlagingsteknikker, grønnsaker, frukt og duftende krydder.

Utflukten avsluttes med en deilig lunsj. Deretter blir du kjørt tilbake til hotellet.

Varighet: ca. 3 timer

Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.

Pris:
Per person fra:  1.050 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14