TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideI varmluftsballong over Den Kulturelle Trekant

I varmluftsballong over Den Kulturelle Trekant


Du blir hentet grytidlig om morgenen, så du kommer til oppstigningsstedet i Kandalama nær Dambulla ca. klokken kl. 5.30. Ballongen blir fylt med varm luft og reiser seg rolig mot himmelen mens teamet gir en sikkerhetsbriefing.

Nå er du klar til å gå ombord og stige til værs, sammen med solen som farger landskapet i de flotteste, varme farger. Luften er fremdeles kjølig og vinden rolig.

I den ene retningen kan du se den store, gyldne Buddhaen ved Dambulla-templet og i den andre retningen den imponerende løveklippen i Sigiriya. Vinden bestemmer hvor varmluftsballongen beveger seg. Ofte skifter vindretningen med høyden, så den erfarne piloten har også mulighet til å styre retningen.

Du svever lydløst over Den Kulturelle Trekant i 300-600 meters høyde. Bare lyden av brenneren bryter av og til stillheten. Området har flott natur, Unesco-attraksjoner i alle retninger og små lokale landsbyer der beboerne i alle aldere roper god morgen og vinker. Kanskje er du også så heldig å få se elefanter eller andre ville dyr som rusler avgårde i det flotte landskapet.

Når du etter ca. 1 time lander trygt på jorden igjen, står teamet klart med champagne, juice, vann og frisk frukt.

Kan man få en bedre start på dagen?

Du blir kjørt tilbake til hotellet ditt, der frokosten venter.

Generell informasjon:

– Turen arrangeres fra november til og med april

– Ombord er det plass til opptil 16 personer

– Ved bestilling skal du angi vekten din

– Vi anbefaler at du medbringer en varm genser/jakke og lukkede sko

Barn under 7 år kan ikke delta. Kurven er 120 cm høy, så barna må være høye nok til å kunne se over kanten og nyte utsikten, for det er ikke tillatt å løfte dem opp

– Piloten, Justin, har fløyet varmluftsballong på Sri Lanka siden 2006. Han har fløyet i mer enn 42 land og har hele 40 års erfaring

Vi anbefaler at du bestiller denne turen samtidig med at du bestiller reisen.

Pris:
Per person fra:  3.685 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14