TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideAliya Resort & Spa

Aliya Resort & Spa

Sigiriya

Aliya Resort & Spa har utrolig vakker utsikt over Sigiriyas grønne landskap og den berømte Løveklippen, som ligger en 20 minutters kjøretur unna.

Hotellet er innredet i minimalistisk stil og dekorert med vakre, fargerike kunstverk med elefanter. “Aliya” betyr nemlig elefant på singalesisk.

Den enkle, minimalistiske stilen går igjen på de 96 lyse og store rommene, som alle har Wi-Fi, aircondition, sitteområde, skrivebord, safe, TV, telefon og minibar samt bad med både badekar, dusj, hårtørker og toalettartikler. Om morgenen kan du sette deg ut på balkongen med en kopp rykende varm te eller kaffe og bare nyte roen og de grønne omgivelsene før dagen starter for alvor.

Etter at du har stått på toppen av Løveklippen kan du ta en velfortjent dukkert i svømmebassenget og deretter legge deg i skyggen under en parasoll og beundre utsikten over det grønne landskapet og klippen du nettopp har besteget.

Hvis du ennå ikke har fått nok mosjon, kan du bruke hotellets treningsrom eller spille litt badminton. Hvis du vil gi kropp og sjel litt ekstra pleie, kan du prøve deg på yoga og meditasjon eller ta en tur på Ayur Vie Spa. Der tilbys det forskjellige tradisjonelle og terapeutiske spabehandlinger.

Som gjest på Aliya Resort & Spa kan du spise på tre helt forskjellige restauranter, der det serveres et stort utvalg interessante og velsmakende retter fra Sri Lanka og resten av Asia. Hotellet har også kafe og bar, og der kan du slappe av til rolig jazzmusikk.

Pris for oppgradering fra Kassapa Lion Rock, per natt:
Deluxe room Per person fra:  765 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14