TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideKassapa Lion Rock

Kassapa Lion Rock

Sigiriya

Det hyggelige hotellet Kassapa Lion Rock ligger i grønne og rolige omgivelser i Sigiriya-området.

Kassapa Lion Rock består av 90 pent innredede, store og lyse rom. Alle rom har aircondition, minibar, TV og bad med både badekar og open-air-dusj. Hvis du henvender deg til de vennlige medarbeiderne i resepsjonen, kan du få låne hårtørker, strykejern og strykebrett. På din lille private veranda kan du kose deg i skyggen og nyte den deilige roen som bare avbrytes av fuglenes kvitring.

Hotellet har to fine svømmebasseng med tilhørende liggestoler, og fra det ene bassenget har du til og med utsikt til den berømte Løveklippen som ligger bare 15 minutters kjøring unna.

Hvis du føler deg støl og stiv, eller har bare har lyst på litt ekstra velvære, kan du prøve noen av de mange forskjellige massasje- og skjønnhetsbehandlingene på hotellets eget spa, Ayuveda Spa.

Restauranten holder åpent morgen, middag og kveld, og her serveres det både europeiske og srilankiske retter som blir tilberedt med friske grønnsaker og urter fra landsbyen like i nærheten.

Om kvelden kan du avslutte dagen med en drink eller kanskje en srilankisk Lion-øl i baren på takterrassen, der du har flott utsikt over de fredfylte omgivelsene.

Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14