TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideAthgira River Camp

Athgira River Camp

Udawalawe

Athgira River Camp er ikke et oppgraderingshotell, men en unik og alternativ overnattingsopplevelse. Stedet ligger ved Rakwana-elven, bare 15 minutters kjøring fra Udawalawe nasjonalpark, og er oppført i harmoni med naturen rundt.

Leiren består av luksustelt, så her får du både eventyr og avslapning. De er plassert midt i den fantastiske naturen, så du kan se frem til å våkne til lyden av fuglekvitter og elvens beroligende brusing. Teltene har ordentlige senger og eget bad med både varmt og kaldt vann. I teltet ditt finner du også gratis mineralvann på flaske og elektrisk kjele, slik at du kan lage deg en kopp kaffe eller te du kan ta med ut på verandaen din. Myggnett og hårtørker kan du låne i resepsjonen, og det er gratis Wi-Fi i fellesområdene.

Etter en spennende safaridag kan du ta en forfriskende dukkert i en av hotellets to svømmebassenger, og om kvelden er det gode muligheter til hyggestunder rundt bålet mens stjernene blinker på himmelen.

Athgiras hovedrestaurant ligger ved siden av resepsjonen, men noen dager dekkes det bord nede ved elven, der du kan spise frokost og middag til de beroligende elvelydene. Uansett hvor du ender opp med å spise: de kulinariske opplevelsene på Athgiras er noe å glede seg til. Her står kokkene klare med internasjonale og srilankiske spesialiteter samt velsmakende grillretter – alt tilberedt av ferske, lokale ingredienser.

Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14