TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideGolden Crown

Golden Crown

Kandy

Golden Crown ligger i eventyrlig flotte omgivelser, og har en god beliggenhet enten du har lyst til å besøke teplantasjer, fosser eller noen av de kulturseverdighetene denne tidligere hovedstaden har å by på. Hotellet ligger ca. 20 minutters gange fra Kandy Lake og 30 minutters gange fra Tannens tempel, som er én av grunnene til at byen er oppført UNESCOs verdensarvliste.

Rommene frister til deilig avslapning i komfortable omgivelser og har alt du trenger: Wi-Fi, TV, minibar, safe, tøfler, badekåpe, elektrisk kjele samt te- og kaffefasiliteter. Nyt regnskogdusjen før du går til sengs og våk opp til en idyllisk utsikt – kanskje du til og med velger å starte dagen med frokost på sengen?

Golden Crown er et perfekt tilfluktssted når du trenger å trekke deg tilbake og lade batteriene. I andre etasje ligger hotellets evighetsbasseng, og her kan du svømme under solens stråler eller slukke tørsten ved poolbaren mens du beundrer den maleriske utsikten over det grønnkledde landskapet som strekker seg så langt øyet rekker.

Du kan stille sulten på et av hotellets tre spisesteder: den moderne hovedrestauranten Brix, som tilbyr et stort utvalg retter med eksotiske krydder, den mer avslappede Long Bar i irsk pubstil samt den hyggelige kafeen Treats.

Golden Crown er et godt valg hvis du ønsker et opphold med litt ekstra luksus.

Pris for oppgradering fra Thilanka Hotel, per natt:
Deluxe room Per person fra:  530 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14