TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideGrand Udawalawe Safari Resort

Grand Udawalawe Safari Resort

Udawalawe

Grand Udawalawe Safari Resort ligger bare en kort kjøretur fra Udawalawe nasjonalpark.

Resorten er oppført på et 3 hektar stort område med fine, frodige hager, der høye trær strekker seg mot himmelen og oransje karper svømmer rundt i dammene.

Utenfor hotellet ligger hovedgaten, og her kan du oppleve det lokale folkelivet.

Grand Udawalawe har til sammen 79 lyse og store rom. De er innredet i en enkel stil med tradisjonelle tremøbler og fargerike tekstiler. Alle rom har Wi-Fi, aircondition, safe, TV, telefon og elektrisk kjele, slik at du kan starte morgenen med en kopp te eller kaffe. På badet er det dusj, hårtørker og toalettartikler. Alle rom har også egen balkong, og der kan du sitte og nyte roen. Kun avbrudt av fuglekvitter.

Etter en dag med safari kan du slappe av på en liggestol og nyte solen med en kald drink fra baren. Eller hva med en forfriskende svømmetur i det store bassenget? Det er også et mindre barnebasseng til de små.

Om kvelden kan du sitte på balkongen din og lese en bok, spille kort med familien eller bare titte opp på den vakre stjernehimmelen.

Resortens restaurant holder åpent både morgen, middag og kveld, og her serveres det både srilankiske og internasjonale retter. Med andre ord: noe for enhver smak.

Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14