TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideJetwing Blue

Jetwing Blue

Negombo

Det flotte Jetwing Blue ligger rett nede ved Negombos gylne sandstrand med utsikt over Det indiske hav. På stranden har du adgang til private liggestoler og parasoller, og her kan du kose deg i solen til lyden av bølgene og palmene som vaier i den behagelig varme havbrisen.

Hotellet og dets 120 store rom er alle innbydende og lekkert innredet i lyse og rolige farger. Samtlige rom har Wi-Fi, aircondition, TV, kjøleskap med minibar, mineralvann på flaske, elektrisk kjele til kaffe og te, strykejern og -brett, safe, skrivebord samt bad med badekar og separat dusj, badekåpe, toalettartikler og hårtørker. Felles for alle rom er også at de vender mot havet og har en deilig balkong eller terrasse der du kan nyte utsikten mot stranden.

Jetwing Blue har et utrolig flott bassengområde med stort svømmebasseng. Her kan du slappe av på bassengkanten eller ta forfriskende, lange svømmeturer. Deretter kan du slange deg på en solseng og bare nyte solstrålene.

Hvis du har lyst til å skjemme bort kropp og sjel, kan du bestille tid i hotellets spa, der du kan få forskjellige massasje- og skjønnhetsbehandlinger. Hvis du også vil være aktiv i ferien, har hotellet også treningsrom og squashbaner.

Når sulten melder seg, har du flere muligheter. Hovedrestauranten The Kitchen serverer frokost, lunsj og middag, og her får du retter fra både Østen og Vesten. Velg enten buffé eller à la carte-retter og se maten din bli tilberedt i det åpne kjøkkenet. Centre Point Grill & Bar har åpent fra formiddagen og hele resten av dagen, og her kan du spise ulike grillretter i en avslappet atmosfære med utsikt over stranden og de tradisjonelle fiskerbåtene der. Det finnes også flere barer der du kan drikke et glass mens du beundrer solnedgangens vakre lys.

Pris for oppgradering fra Goldi Sands Hotel, per natt:
Deluxe room Per person fra:  765 kr.
Asia
Iida Egelund Väänänen

Iida er vår Asia-spesialist og har over 5 års erfaring med reiser i Asia.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14