TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideIkoma Wildcamp: Night Game Drive

Ikoma Wildcamp: Night Game Drive


Mange av dyrene på den afrikanske savannen er mest aktive om natten. Da skinner ikke lenger den stekende solen på himmelen, og beitedyrene kommer frem for å spise i ly av mørket. Det vet de opportunistiske kattedyr selvfølgelig godt. I motsetning til om dagen, da potedyrene mest ligger i skyggen og hviler seg, kan man om kvelden være så heldige å få øye på både løver og hyener på din tur gjennom bushen.

Vi kan på det varmeste anbefale en night game drive. Det er noe helt spesielt å sitte trygt i bilen i mørket og vite at dyrene går rundt omkring deg. I mørket skjerpes dessuten sansene dine, og lydene fra bushen omkring vil være tydeligere enn om dagen.

Et night game drive varer i 2½ time og foregår i området rundt Ikoma Wild Camp. Turen starter etter middag og mørkets frembrudd (ca. kl. 20). Du kjører i en åpen safaribil med guide. Bilen har plass til 6 passasjerer. Du vil både se og høre dyrene når de er aktive om natten, både antiloper, sebraer, gnuer, giraffer, elefanter, hyener, bøfler. Hvis du er heldig, kommer du også over en eller flere løver.

Turen gjennomføres med min. 2 deltakere, og derfor anbefaler vi at du bestiller turen hjemmefra. Man kan bestille ved ankomst hvis bil, guide og sikkerhetsvakt er tilgjengelig og det er minst 2 personer som vil bli med.

 

Pris:
Pr. deltaker Per person fra:  1.310 kr.
Afrika
Pernille Grøngaard Brammer

Pernille er vår Afrika-spesialist og har over 10 års erfaring med reiser i Afrika.

Se åpningstider
Mandag - torsdag fra 10-16
Fredag fra 10-14